301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Haziran 2021 - Salı 21:15 Bu haber 452 kez okundu
 
BÖLGESEL KOOPERATİFLER ZİRVESİ ADANA’DA BAŞLIYOR!
BÖLGESEL KOOPERATİFLER ZİRVESİ ADANA’DA BAŞLIYOR!
ADANA Haberi


Ticaret Bakanlığı’nın katkılarıyla Adana Valiliği’nce koordine edilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi bugün açılıyor. Vali Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda kooperatifler, sektör profesyonelleri ve vatandaşlarla buluşacak.

 

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı’nca gerçekleştirilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi, bugün saat 13.00’te TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Zirve kapsamındaki fuarda, kooperatifler ve üst birliklerle kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalarla özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının, zincir marketlerin ve önde gelen elektronik ticaret firmalarının yetkilileri ile vatandaşların buluşması planlanıyor.

Fuar ile esnaf ve çiftçilerin girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki tüm aktörlerin bilinçlendirilmesi ve ortak iş yapabilme kültürünün artırılarak kooperatifçiliğin geliştirilmesi hedefleniyor.

Ülke genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılım sağlayacağı fuar 3 gün sürecek. Fuarda; ürün satma, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirme, iş bağlantıları kurma, farklı sektörler ve illerden katılan kooperatiflerle tanışma, iş birliği sağlama, kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip etme, tanıtımını gerçekleştirme gibi birçok imkân sağlanacak.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BÖLGESEL, KOOPERATİFLER, ZİRVESİ, ADANA’DA, BAŞLIYOR!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı