301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Eylül 2021 - Perşembe 20:28 Bu haber 619 kez okundu
 
Biyobozunur Atık Projesi Ceyhan’da başladı
Biyobozunur Atık Projesi Ceyhan’da başladı
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Ebru Baybara Demir, Ceyhan'da Biyobozunur Atık Projesi’ni başlattı. Yaptıkları her projeye önem gösterdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ımıza bir ilk daha kazandırıyoruz. Her projeye büyük önem gösterdiğimiz doğamıza çevremize ve toprağımız için kollarımızı sıvadık” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Ebru Baybara Demir, Ceyhan'da Biyobozunur Atık Projesi’ni başlattı.

Biyobozunur Atık Projesi ile Ceyhan'da ilkleri yaşatan Başkan Erdem, Ebru Baybara Demir ile  gece gündüz demeden ilçede pazar alanlarında ve tarlalarda katı atıkları toplayarak kompostlanmasını sağladı. Kadıneli ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Ceyhan'da verimli topraklar sağlamayı hedefleyerek yeni projeleri hayata geçireceklerini açıkladılar.

Yaptıkları her projeye önem gösterdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’ımıza bir ilk daha kazandırıyoruz. Her projeye büyük önem gösterdiğimiz doğamıza çevremize ve toprağımız için kollarımızı sıvadık. Yaptığı projelerle dünya çapında büyük ödüller alan ve rol model olan Ebru Baybara Demir ile Biyobozunur projemizi Ceyhan’da başlattık. Pazar atıklarını ve tarımsal atıkları kompostlanması ile toprağın onarılmasını hedefleyerek amacımız gelecek nesillere verimli topraklar bırakmak. Her şey Ceyhan için, her şey sizin için" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Biyobozunur, Atık, Projesi, Ceyhan’da, başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı