301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Aralık 2021 - Cuma 20:56 Bu haber 309 kez okundu
 
Bitexen Adana İdmanyurdu Trabzonspor’a kitlendi
Bitexen Adana İdmanyurdu Trabzonspor’a kitlendi
SPOR Haberi


Türkcell Kadınlar Süper Liginde Adana’yı temsil eden  Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol takımı Pazar günü yeni sezonun ilk maçında Muharrem Gülergin Stadı’nda Saat:12.00’de Trabzonspor A.Ş.’yi konuk edecek. Temsilcimizde tek hedef lige galibiyet ile başlamak.

6 yabancı 4 yerli oyuncu toplamda 10 ismi transfer ederek güçlü bir takım oluşturduklarını belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol takımı Başkanı Metin Taylancı, “ Çok iyi bir kadroya sahibiz. Meryem hocamız ve futbolcularına olan güvenimiz son derece yüksek. Trabzonspor A.Ş. karşısında iyi bir futbol sergileyerek 3 puana uzanan taraf olmak arzusundayız.Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Trabzonspor A.Ş. karşılaşmasında desteğe çok ihtiyaçlarının olacağını belirten Başkan Taylancı, “ Valimiz Süleyman Elban başta olmak üzere belediye başkanlarımızı,spor paydaşlarımızı ve Adanalıyım diyen futbolseverleri M.Gülergin Stadı’na bekliyoruz. Taraftar gücünü arkamıza aldığımız vakit galibiyete daha kolay ulaşacağımız kanısındayım” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bitexen, Adana, İdmanyurdu, Trabzonspor’a, kitlendi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı