301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 22:13 Bu haber 260 kez okundu
 
Bitexen Adana İdmanyurdu galibiyete şartlandı
Bitexen Adana İdmanyurdu galibiyete şartlandı
SPOR Haberi


Turkcell Kadınlar Süper Futbol Ligi B grubu’nda zirve mücadelesi veren Bitexen Adana idmanyurdu’nda deplasmanda Karagümrükspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik unutuldu ve gözler Pazar günü M.Gülergin Stadı’nda saat:12.00’de oynanılacak olan Hakkarispor karşılaşmasına çevrildi.

Karamgümrükspor karşısında alınan beraberliğe sevinmediklerini belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “ Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performansın sonucu galibiyet olmalıydı. 3 puanı kaçırdığımıza üzülüyoruz. Bu karşılaşmayı unutup evimizde oynayacağımız Hakkarispor maçına odaklandık. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz son derece yüksek. Adanalı futbolseverlerin desteğiyle 90 dakika sonrasında galibiyete uzanan taraf olacağımız kanısındayım” dedi.

Başkan Taylancı,Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan başarılı oyuncu Maline’nin tedavsinin devam ettiğini belirterek, “ Marline’nin sakatlı bizi üzdü. Hakkarispor karşılaşmasına yetişmesini için tüm imkanları zorlamaktayız” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bitexen, Adana, İdmanyurdu, galibiyete, şartlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı