301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Mart 2024 - Çarşamba 21:43 Bu haber 112 kez okundu
 
‘BİR’ ve ‘BİZ’ olursak her zorluğu yeneriz!”
‘BİR’ ve ‘BİZ’ olursak her zorluğu yeneriz!”
AKTUALİTE Haberi


İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok’un öncülüğünde başlatılan kampanyada, depremin en ağır sonuçlarının yaşandığı Hatay’da 1.700 çocuk ve gence ayakkabı, çorap ve terlik yardımı yapıldı.

“Dünya, İyilikle Isınacak!”

İçmimarlar Odası Adana Şubesi’nden Hatay’da depremzede çocuklara yardım!

Adana’dan Hatay’a yardım eli!

Depremzede çocukları mutlu eden yardım!

ADANA – Geçen yıl Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük can kayıplarına ve yıkıma neden olan depremlerin yaraları hâlen sarılmaya devam ederken İçmimarlar Odası Adana Şubesi’nin içten bir çabası ve kampanyası, acılı yüzlerde tebessüm oluşturdu.

 

“DÜNYA, İYİLİKLE ISINACAK!”

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, depremin en ağır sonuçlarının yaşandığı Hatay’da çocukları ve gençleri kapsayan ayakkabı, çorap ve terlik kampanyası başlattı. “Dünya, İyilikle Isınacak!” adıyla yapılan kampanyaya göre, Hatay’daki okullar ve çadır kentler ile irtibata geçilerek ayakkabı, çorap ve terlik ihtiyacı olan çocuk ve gençler tespit edildi.

 

ADANA’DAN HATAY’A UZANAN EL

İçmimarlar Odası Adana Şubesi 5. Dönem Yönetim Kurulu ve Oda Üyeleri ile farklı çevreler de kampanyaya destek verdi. Belirlenen ayakkabı numaralarına göre Adana’da 1.700 çift ayakkabı, 1.600 çift çorap ve 160 çift terlik satın alınarak Hatay’daki okullara götürüldü.

GÜLEN YÜZLER MUTLU ETTİ

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok ve arkadaşları, toplanan yardım malzemelerini Hatay’da belirlenen okul öğrencilerine ve çadır kentlerde oturan gençlere ulaştırdı. Çocukların ve ailelerinin büyük sevinç yaşadığı dağıtımda gülen yüzler herkesi mutlu etti.

 

ZUHAL DOĞRU TOK’TAN ANLAMLI MESAJ

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, yaptığı açıklamada “Sevgi ile paylaşmanın iyileştirici gücüne hep inandık. Türkiye’nin büyük acısında bir nebze olsun bir tebessümde payımız olsun istedik. Biz, bin çocuk ve gencimize ulaşmayı hedeflemiştik ama gönlü güzel insanlarımızın katkılarıyla sayı 1.700’ü buldu. Çok mutluyuz. Bu vesileyle, katkı koyan tüm yöneticilerimize, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ‘BİR’ ve ‘BİZ’ olduğumuz müddetçe her zorluğu aşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ‘BİR’, ve, ‘BİZ’, olursak, her, zorluğu, yeneriz!”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı