301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Ağustos 2022 - Çarşamba 20:57 Bu haber 315 kez okundu
 
Bilgiç, “ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nün başarıları ile gurur duyuyoruz”
Bilgiç, “ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nün başarıları ile gurur duyuyoruz”
SPOR Haberi


Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan, 2023 yılında Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’i ziyaret etti.

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş ve Yönetici Kemal Sağ ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Taci Menteş şampiyonluk kupalarıyla birlikte Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk ile bir araya gelerek kulübün başarı öyküsünü anlatıp, tesis için yer tahsisi konusunda destek istediler..

ADANA’NIN GURURU OLDUNUZ

Yerel yöneticilerin sadece futbola değil, tüm sporlara destek vermeleri gerektiğini belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan dolayı gururluyuz. Adana sporunda bu dalda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Lig Şampiyonluğu ile birlikte sezonu 2 kupa ile kapattı. Bu yıl 2 kupayı Adana’ya getiren ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Adana’nın gururu olan bu takımımızı desteklemeliyiz. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

TESİS YERİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ

Son 15 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu söyleyen ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salonlar var. Ama masa tenisinde kupaları toplayan Adana’mızda maalesef bir salonumuz yok. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Spora olan duyarlılığınız ve bizleri böylesine modern bir komplekste ağırladığınız için Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç nezdinde tüm yönetime teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bilgiç,, “ÇİLTAR, Masa, Tenisi, İhtisas, Kulübü’nün, başarıları, ile, gurur, duyuyoruz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı