301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2024 - Pazar 13:14 Bu haber 390 kez okundu
 
BİLAL NADİR GÖK RAMAZAN KOLİLERİNİ BİZZAT TAŞIYOR!
BİLAL NADİR GÖK RAMAZAN KOLİLERİNİ BİZZAT TAŞIYOR!
EKONOMİ Haberi


Yorum haber; Fatoş TEKBAŞ

O bir iş insanı, yoğun, Adanus Plastik’in sahibi. MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği,

 Güçbirliği Vakfı Başkanlığı, Ak Parti Yüreğir İlçe Kurucu Başkanlığı, ATO Meclis Üyeliğini yapıyor. İş yeri Adana Organize Sanayi Bölgesinde. Onlarca yüzlerce insan buradan ekmek yiyor.

Bir koltukta 10 karpuz birden taşıyor. Yaşamayı seviyor. Kendine özgü bir yaşam sitiline sahip, enerjik, yüzü sürekli gülen ve çalışma arkadaşlarıyla, abi kardeş gibi. Ülke ülke fuarlara katılıyor hem ürünün tanıtıyor hem de ülkemizi.

 

Bilal Nadir Gök siyasetçi kimliğini şimdilik askıda tutuyor. Ama Recep Tayyip Erdoğan davasına yürekten inanmış ve desteğine devam ediyor. Gazze için, daha önce Filistin’e destek için gerekeni yapmış bir insan.

Afrika’ya bile yardım gönderdiği biliniyor.

Söylenmez ama örnek olsun diye yazıyoruz.  

Ramazan ayı gelip çattı. Her Müslüman gibi o da yardımlarını her sene gibi, hatta her ay gibi gereken yerleri tespit ederek yardımlarını sürdürüyor.

Üstelik bizzat yapıyor. Yardım götürdüğü insanlara, yükü gerçekten ağır ve bir ailenin ihtiyacı olan gıda yardımını kapılarına kadar götürüp bırakıyor. Gıda paketlerinin arısına da kendisinin ürettiği çöp poşetlerini koymayı da ihmal etmiyor.

Bu çuvalları hak sahiplerine dağıtırken, bizzat kendi taşıyor. İslam tarihi araştırıldığında, kendini bilen gerçek Müslümanlar htirmeden, yardımları kendileri götürür teslim ederdi. Sahabeler de öyle yapmış. Halife Hz.Ömer bizzat bir yardım yapılacaksa kendisi taşırdı.

İş İnsanı Bilal Nadir Gök mütevazi bir insan, kibir yok, bu mübarek insanları örnek alıyor (Ak Parti’nin kurucuları ve ilk milletvekillerinde de kibir yoktu.)

Bu dünyada ne ekersen, ahirette onu biçersin. Allah yolunda yapılan hiçbir hayır boşa gitmez, diyoruz. Dünya ayakta ise, böyle güzel insanların yüzü suyu hürmetine kalıyor.

Adanus Plastik’in sahibi Bilal Nadir Gök'ün hayrını Allah kabul etsin… Ayağına taş değdirmesin, Allah nazarlardan korusun inşallah. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BİLAL, NADİR, GÖK, RAMAZAN, KOLİLERİNİ, BİZZAT, TAŞIYOR!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı