301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Ağustos 2023 - Cumartesi 21:13 Bu haber 310 kez okundu
 
Bikiniyi En İyi Taşıyan Ünlü Kim Oldu?
Bikiniyi En İyi Taşıyan Ünlü Kim Oldu?
MAGAZİN Haberi


KızlarSoruyor, yaz mevsiminin sıcak günlerinde ünlülerin bikinili pozlarına dair merakı gidermek için Türkiye'nin en büyük online soru cevap sitesi topluluğunda anket düzenledi. "Bikiniyi en iyi taşıyan ünlü sence hangisi?" sorusuyla toplamda 8737 kişinin oy kullandığı bu çekişmeli ankette birbirinden güzel ve fit vücutlarıyla dikkat çeken ünlüler yarıştı.
 
Güneşin cömertçe ısıttığı sıcak yaz günlerinde, güzelliği ve zarafetiyle parlayan ünlüler, sosyal medya akışlarını renklendirirken, tatil pozları ve fit formlarıyla yaz mevsimini daha da büyülü hale getirdiler. 
 
KızlarSoruyor, gözleri ve gönülleri şenlendiren ünlü güzelleri bir ankette topladı ve "Bikiniyi En İyi Taşıyan Ünlü"yü belirlemek için topluluğunun oylarına başvurdu.
 
Her Biri Birbirinden Güzel Fiziği İle Bikiniyi En İyi Taşıyan Ünlü Hangisi?
Ankette yer alan 7 özel ünlü, sosyal medyayı cennete çeviren, büyüleyici bikinili pozlarıyla dikkat çekerken, oylama sonucunda "Bikiniyi En İyi Taşıyan Ünlü" unvanını Afra Saraçoğlu kazandı.
 
Anket sonuçlarına göre, Afra Saraçoğlu %29 oy alarak kadınların %31'inden ve erkeklerin %26'sından toplamda en yüksek oyu alarak birinci oldu. 
 
Hande Erçel %22 oy ile ikinci sırayı alırken, Serenay Sarıkaya %18 oy ile üçüncü oldu. Sıla Türkoğlu %12, Demet Özdemir %8, Dilan Çiçek Deniz %6 ve Ayça Ayşin Turan %5 oy alarak sıralamayı tamamladı.
 
Birbirinden özel 7 ünlünün sosyal medyayı cennete çeviren, bikinili pozlarını değerlendiren KızlarSoruyor Afra Saraçoğlu’nu seçti!
 
 
Her biri birbirinden başarılı ve güzel olan adaylar arasında tercih yapmak oldukça zorlayıcı olsa da her adayın kendi tarzı ve güzelliğiyle yaz mevsimini daha da özel kıldığı unutulmadan anketin kazananı Afra Saraçoğlu’nu tebrik ediyor, gözümüzü ve gönlümüzü şenlendiren tüm adaylara teşekkürler.
 
Anket sonuçları:
 
Afra Saraçoğlu %29 
 
Hande Erçel %22 
 
Serenay Sarıkaya %18 
 
Sıla Türkoğlu %12 
 
Demet Özdemir %8 
 
Dilan Çiçek Deniz %6 
 
Ayça Ayşin Turan %5
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bikiniyi, En, İyi, Taşıyan, Ünlü, Kim, Oldu?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı