301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Temmuz 2021 - Cumartesi 20:07 Bu haber 385 kez okundu
 
Bİ TAT TANTUNİ ZİYAPAŞA BULVARI’NDA 2. ŞUBESİNİ AÇTI
Bİ TAT TANTUNİ ZİYAPAŞA BULVARI’NDA 2. ŞUBESİNİ AÇTI
EKONOMİ Haberi


KEBABA ALTERNATİF LEZZET

Bi Tat Tantuni Hakan Canpolat ve Nuretin Dağtekin yönetiminde 2. Şubesini Ziyapaşa Bulvarı’nda muhteşem bir etkinlikle açtı.  Açılışa Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan çok sayıda davetliler ve gazeteciler katıldı.

ÇUKUROVA GÜZEL TATLARIN MERKEZİ

Açılışta Çukurova Metropol Medya mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Çukurova Bölgesi’nin Türkiye’de gastronominin ve güzel tatların merkezi olduğuna dikkat çekti. Başkan Kocaispir; “Ziyapaşa Bulvarı’nda Nurettin ve Hakan kardeşlerimizin yeni açtıkları iş yerinde bir aradayız. Bi Tat Tantuni bizde denedik ve çok keyif aldık. Adana’ya marka, keyifli mekânlar kazandırdıkları için arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Adana’da ki restoran ve kefelerin sayısı Ankara’dan fazla. Biz hakikaten yemeyi içmeyi seven bir toplumuz. Gastronomi ile kebap ile özdeşleşmiş bir kentiz.  Adana sadece kebaptan ibaret değil, çok daha farklı geleneksel yemeklerimiz var. İnsanlarımız yeni deneyime açıklar. İnşallah bundan sonrada Adana’da yeni güzel mekânların açıldığına şahit oluruz. Adana’ya böyle güzel mekân kazandırdıkları arkadaşlarımızı kutluyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

KEYİFLİ BİR MEKÂNDAYIZ

Açılışa katılan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Adanalıların ağzının tadını bildiğini dile getirdi. Başkan Mustafa Özkan yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “İki ağabeyimize  Adana’mıza, Seyhan’ımıza böylesi güzel bir mekân açtıkları için teşekkür ediyorum. Adana’mızın vazgeçilmez meşhur kebabı var; ama tantunide güzel bir lezzet. Her daim Adanalımızın, Seyhanlımızın tattığı bir lezzet. Adanalıların böylesi güzel bir mekânda keyifle yemek yiyebileceği bir ortamdayız. İnşallah bundan sonra ki süreçte de daha keyifli mekânlar açılır. Tüm işletme sahiplerine başarılar diliyorum.”

 

YATIRIMLAR YAPILMALI

Bi Tat Tantuni’nin İşletme sahiplerinden Hakan Canpolat, M1 Real ‘den sonra Ziyapaşa Bulvarı’nda da hizmet vermeye başladıklarını dile getirerek, açılışa katılan konuklarına teşekkür etti. Canpolat konuşmasına şöyle devam etti;“Adana’da tantuni, kebabın yerini tutmaz ama kebaptan sonra alternatif ikinci yemek olarak gelen bir lezzet. Mersin’lilerden bu lezzetin patentini almış olacağız. Tantuninin şöyle bir özelliği var;  Hızlı yenilen bir yemek.

Bir buçuk yıllık pandemi döneminden sonra biz risk alarak böyle bir yatırım yaptık. Ülkemizin bir noktaya gelmesi için böylesi yatırımlar yapılmalı.”

 

TANTUNİDE İDDİALIYIZ

İşletme sahiplerinden Nuretin Dağtekin, açılışa katılarak destek sunan konuklara teşekkür ederek, yeme içme sektöründe de iddialı olduklarını kaydetti. Dağtekin yaptığı açıklamada; “Tantunide Adana’da ilk sıralarda olmak istiyoruz. Bizi farklı kılan deneyimli ustalarımız, garsonlarımız. Kullandığımız malzemelerin hepsi taze ve günlük geliyor. Tantunide iddialıyız. En önemli püf noktası, tantunilerimiz yüzde yüz dana etinden hazırlanıyor. İçerisinde katkı yok. Sağlık açısından son derece faydalı. Müşterilerimize tavuk tantuni, et tantuni, pasta çeşitlerimiz, meyveli çaylarımız ve filtre kahve vs. gibi farklı alternatiflerle de sunacağız.”dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Bİ, TAT, TANTUNİ, ZİYAPAŞA, BULVARI’NDA, 2., ŞUBESİNİ, AÇTI, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı