301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ocak 2022 - Cumartesi 21:37 Bu haber 480 kez okundu
 
Beyaz; Biz Adana’yı ve teşkilatı kucaklamaya geliyoruz!
Beyaz; Biz Adana’yı ve teşkilatı kucaklamaya geliyoruz!
SİYASET Haberi


Saadet Partisi İl Başkanlığına Aday olan Ahmet Beyaz, Saadet Partisi il başkanlığına aday olduğunu, teşkilatı ve Adanalıları kucaklayıp çıtayı yükselteceklerini kaydetti.

Ahmet Beyaz yaptığı yazılı açıklamada; “Adana’mızın güzide insanlarını ve teşkilatımızın yiğit dava erleri sizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Milli görüş, bu aziz milletin inancıdır, özüdür ve de ruh köküdür. Milli görüşün siyasi alandaki tek temsilcisi ise saadet partimizdir.

Bundan yaklaşık bir yıl önce Genel Merkezimizin takdirleri ile Adana’mızda il başkanlığı değişim sürecine girilmiştir. Bu süreçte Genel Merkezimiz tarafından atanan Saadet Partisi İl Başkan adayı kardeşimize tüm teşkilatımız gibi biz de her türlü desteği verdik. Gerek yeni il yönetiminin oluşturulması sürecinde gerekse yapılan faaliyetlerde hem fikirlerimizle hem de tüm imkânlarımızla destek olduk. Adanamız’daki MİLKO kuruluşlarımızda görev alan kardeşlerimizden Saadet Partimizin yeni il yönetimine destek olunması için isimler teklif ettik ve bu isimlerin görevlendirilmesine de vesile olduk. Amacımız Adana’mızda teşkilatımızın her ferdini kucaklayan, aktif ve kuşatıcı bir yapının oluşturulmasıydı.

Ancak gelinen süreçte maalesef tüm Adana teşkilatını kucaklayan, Milli Görüşe yakışır bir kardeşlik ortamını oluşturamadık. Bir yıl önce yeni yönetimle yola çıkan bazı kardeşlerimizin de süreç içerisinde bazı nedenlerden dolayı ayrıldıklarına şahit olduk.

Gelinen noktada küskünlükleri ve kırgınlıkları giderip, Milli Görüş hareketine yakışır bir kardeşlik ortamının sağlanması için kolları sıvamak, taşın altına elimizi değil gerekirse gövdemizi koymak üzerimizde en büyük görevlerden birisi haline gelmiştir.

Tüm bu sıkıntılardan dolayı MİLKO kuruluşlarımız, gençlik teşkilatlarımız, davamıza yıllardır emek vermiş ağabeylerimiz ve halen teşkilatta görevli olan kardeşlerimizin yaptıkları istişareler neticesinde Adana’da hedeflenen kardeşlik ortamını sağlamak için 20 Ocak 2022 tarihinde yapacağımız kongrede Saadet Partimizin il Başkanı Adayı olduğumu ilan ediyorum.

İnşallah kongremizi büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirip, şu andaki yönetim de dâhil teşkilatımızın hiçbir ferdini dışarıda bırakmayacağız.  Merhum liderimiz Erbakan hocamızın koyduğu, önce ahlak ve maneviyat ilkeleri doğrultusunda Muhterem Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu beyin öncülüğünde Saadet partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün kardeşlerimize selam ve muhabbetlerimi sunuyor; Adana’mıza, Saadet Partimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Beyaz;, Biz, Adana’yı, , ve, teşkilatı, kucaklamaya, geliyoruz!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı