301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Aralık 2023 - Salı 21:42 Bu haber 178 kez okundu
 
BETA ENERJİ ADANA ENGELLİLER SERİYİ BOZMADI
BETA ENERJİ ADANA ENGELLİLER SERİYİ BOZMADI
SPOR Haberi


İLK YARIYI NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1’nci Ligi B grubunda mücadele eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, en yakın rakibi olan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 62-58 yenmeyi başardı. Adana ekibi bu galibiyetle ilk yarıyı 6’da 6 yaparak namağlup lider tamamladı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesi her iki ekipte 5 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Oldukça çelişmeli geçen karşılaşmanın ilk 2 periyodu karşılıklı basketler sonucunda 32-26 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, 3’ncü periyodu da önde geçerken,  son periyotta ise oldukça çekişmeli geçti. Bir ara geriye düşen ev sahihi ekip toparlanarak Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 62-58 yenmeyi bildi.

BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ve Antrenör İlker Yenigün, aldıkları galibiyetin önemine değinerek, “Bu hafta da kazanmayı başardık. Lige yenilgisiz devam ediyoruz. Oyuncularımızı da başarılarından dolayı kutluyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler. Tek hedefimiz Süper lige yükselmek. ” dedi. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BETA, ENERJİ, ADANA, ENGELLİLER, SERİYİ, BOZMADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı