301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2023 - Salı 23:17 Bu haber 210 kez okundu
 
BETA ENERJİ ADANA ENGELLİLER LİGE İYİ BAŞLADI
BETA ENERJİ ADANA ENGELLİLER LİGE İYİ BAŞLADI
SPOR Haberi


2 GALİBİYETLE LİDERLİĞİ ALDI

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1’nci Ligi B grubunda mücadele eden BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, 2’nci karşılaşmasında Mersin Akdeniz Belediye Engelliler Spor Kulübünü 73-47 yenmeyi başardı. Adana ekibi Batman Engellilerin ardından 2’nci galibiyetini de alarak liderliğe yükseldi.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı basketler sonucunda 13-10 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, ikinci periyodu da 18-12 önde tamamladı ve soyunma odasına 31-22 üstün gitti.

3’ncü periyodu üstün bir oyunla 22-10’la tamamlayan BETA ENERJİ Adana Engelliler,  son periyoda da 53-32 gibi bir farkla gitmeyi başardı.

4’ncü periyodu da 20-15’le kazanan BETA ENERJİ Adana Engelliler, karşılaşmayı 73-47 kazanmayı bildi. Bu galibiyetle B grubunda 2 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.


BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü Antrenörü İlker Yenigün, aldıkları galibiyetin önemine değinerek, “Bu hafta da kazanmayı başardık. Bütün oyuncularımı oynatma şansı bulduk. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Haftaya Pazar günü güçlü bir rakip olan Diyarbakır AMED Sportif ile karşılaşacağız. Onları da yenip yolumuza kayıpsız devam etmek tek hedefimiz. ” dedi.

Kulüp Başkan Gürsel Kocatürk ise, takımıyla gurur duyduğunu kaydedip, “Bizleri bu maçta yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl müdürümüz Muzaffer Çintimar’a BETA ENERJİ Genel Müdürü Ahmet Ünal ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BETA, ENERJİ, ADANA, ENGELLİLER, LİGE, İYİ, BAŞLADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı