301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Ocak 2022 - Perşembe 22:34 Bu haber 215 kez okundu
 
BELEDİYE EKİPLERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
BELEDİYE EKİPLERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
GÜNDEM Haberi


Pozantı’ya önceki gün öğleden sonra başlayan kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçen Pozantı Belediyesi ekipleri, vatandaşların mağdur olmamaları için ilçe merkezindeki ve mahallelerindeki tüm yolları ulaşıma açtı.

Pozantı’nın boğaz mahallelerine ve Akçatekir Yaylasına öğleye doğru başlayan kar yağışı, öğleden sonra ilçe merkezine de yağmaya başladı. Kar yağışıyla birlikte ekiplerini teyakkuza geçiren Pozantı Belediyesi, öncelikle ana arterlerden başlayarak vatandaşların kullandığı mahalle ve ara sokakları ulaşıma açtı. Ekipler ulaşıma açılan yollara kepçe ve traktörlerle tuzlama yaparak, havanın poyrazlamasıyla birlikte sabaha karşı buzlanmanın da önüne geçtiler.

Belediye yetkililerinden aldığımız bilgilere göre ilçe merkezindeki tüm yollar ulaşıma açıldı ve gecenin 12’si itibariyle tuzlama çalışmaları halen devam etti. İlçenin yüksek kesimlerindeki boğaz mahallelerinde kar yağışı aralıklarla da olsa halen devam etse de ekipler kepçelerle yol açma çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BELEDİYE, EKİPLERİ, VATANDAŞTAN, TAM, NOT, ALDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı