301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 20:58 Bu haber 272 kez okundu
 
“Bayrağımızı daha yukarılara taşıyacağız”
“Bayrağımızı daha yukarılara taşıyacağız”
SPOR Haberi


  TSYD Adana Şubesi Başkan Adayı Engin Kanber

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu Pazar günü dernek binası lokalinde gerçekleştirilecek. Şu ana kadar tek aday olan Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber, “TSYD’nin bayrağını daha yukarılara taşımak için  yönetimimizle birlikte çalışacağız” dedi.

“BİRLEŞTİRİCİ VE TÜM ÜYELERİ

KUCAKLAYAN BİR ÇİZGİMİZ OLACAK”

Bir önceki TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer’in istifası üzerine alınan Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili son hazırlıklar sürerken, 24 Eylül 2023 tarihinde TSYD Nihat Gecen Tesisleri’nde saat 11.00’de yapılacak kongre ile ilgili üyelere çağrıda bulunan Başkan Adayı Engin Kanber, “Kongremize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz. Bu genel kurulda çoğunluk sağlayacağımıza inanıyorum. Değerli üyelerimizin de destekleri ile TSYD bayrağını daha yukarı taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birleştirici ve tüm üyelerimizi kucaklayan çizgimiz ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Bayrağımızı, daha, yukarılara, taşıyacağız”, , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı