301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Haziran 2022 - Çarşamba 21:27 Bu haber 432 kez okundu
 
Başkan Zeydan Karalar’a UCLG-MEWA’da yeni görevler
Başkan Zeydan Karalar’a UCLG-MEWA’da yeni görevler
DÜNYA Haberi


Başkan Zeydan Karalar Dünya Konseyi’nde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2019-2022 arasında üstlendiği UCLG-MEWA Eş-Başkanlık görevini devretti. Başkan Zeydan Karalar yeni dönemde UCLG-MEWA Sosyal İçerme Komitesi Eş Başkanlığı ile Dünya Konseyi’nde MEWA Bölgesini Temsili Üyelik görevlerine seçildi.

Üç yılda bir düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Kongresi, 25-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Yönetim Organları ve Başkanlık Divanı’nın yenilendiği toplantıda; 2019-2022 arası dönemde UCLG-MEWA Eş-Başkanlık görevini büyük bir başarı ile sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu görevini devretti.

Zeydan Karalar; kongrede yapılan oylamada Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Dünya Konseyi’nde MEWA bölgesini temsil edecek üyeler arasına seçildi. Ayrıca Zeydan Karalar Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Sosyal İçerme Komitesi Eş Başkanlık görevine de seçildi. Bu komite, ulusal ve uluslararası gündemin detaylandırılması, gündemdeki sosyal sorunlara yönelik etkili politikaların uygulanması ve toplumun dezavantajlı kesimi olarak tanımladığı sosyal dışlanma yaşayan bireylerin yerel seviyede desteklenmelerini amaçlayan projelerin geliştirilmesi aşamalarında komite üyelerine katılım olanağı sağlıyor. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Zeydan, Karalar’a, UCLG-MEWA’da, yeni, görevler,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı