301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ağustos 2022 - Pazartesi 17:12 Bu haber 333 kez okundu
 
BAŞKAN YEL “ AİLEMİZ GENİŞLİYOR ”
BAŞKAN YEL “ AİLEMİZ GENİŞLİYOR ”
SPOR Haberi


BAŞKAN YEL “ FOTOĞRAFÇILARIMIZIN YANINDAYIZ. BAŞKAN YEL “AZ UYUYUP ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Adana Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılım beklenenin üzerinde oldu.  Sosyal Projelerinin süreceğini açıklayan Başkan Harun Yel, tüm katılımcılar ile bire bir ilgilenerek alkış topladı. Adana Fotoğrafçılar Odası olarak Team Soft Yazılım Firmasının Ana sponsorluğunda Vukka Cafe, Restaurantta düzenlemiş olduğu Kahvaltı Programına Adanalı fotoğrafçılar büyük ilgi gösterdi. Aileleri ile birlikte kahvaltıya katılan fotoğrafçılar adeta sezonun yorgunluğunu attılar.   

Mükemmel havada gerçekleşen kahvaltılı programına  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger,  Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkan vekili ve Adana Kasaplar odası Başkanı  Saruhan Yağmur, Adana Bayan kuaförler Odası Başkanı  Hacı Emin Ünal, Semt pazarcılar odası Başkanı Mehmet Kurşun, Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmus Baysal, Teamsof yazılım firması yönetim kurulu Başkanı  Aykan Mavruk, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Harun Yel,  yönetim kurulu üyeleri, Fotoğrafçılar ile aileleri eksiksiz katıldı.

Programa yakından ve uzaktan aileleri ile katılan tüm misafirlere teşekkür ettiğini açıklayan Fotoğrafçılar Odası Başkanı Harun Yel, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında zaman zaman bir araya gelerek, istişarelerde bulunacaklarını söyledi. Başkan Yel “  Oda olarak sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Adana Fotoğrafçılığını bir adım öne taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu gün ailelerimiz ile bir arada kahvaltı yapıyoruz elhamdülillah. İnşaallah yakında eğitim seminerleri ile meslektaşlarımıza katkı sağlamak istiyoruz.  Yeni Başkan olmamıza rağmen makamda oturmak yerine her zaman esnaflarımızın yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Ben ve yönetimimiz, az uyuyup çok işler yapmak istiyoruz. Bize destek veren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger,  Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel başkan vekili  ve adana Kasaplar odası başkanı Saruhan Yağmur, Semt pazarcılar odası Başkanı Mehmet Kurşun, Bayan Kuaförler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmus Baysal, Teamsof yazılım firması yönetim kurulu Başkanı  Aykan Mavruk, fotoğrafçı meslektaşlarım ve ailelerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bize inanan ve güvenenlere hizmetlerimiz ile teşekkür edeceğiz. Özellikle Sponsorumuz olan Teamsof yazılım firması yönetim kurulu Başkanı Aykan Mavruk,’a ayrıca teşekkür ediyorum. ” dedi.

Fotoğrafçılar odasının birlikteliğinden dolayı Başkan Harun Yel ve yönetimini kutladığını açıklayan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, “ Her zaman sizlerle olacağız. Bu birliktelik beni ve yönetimimi mutlu etmiştir. Fotoğrafçı esnafımızın sorunu bizlerin sorunudur” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, YEL, “, AİLEMİZ, GENİŞLİYOR, ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı