301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Nisan 2024 - Çarşamba 20:52 Bu haber 125 kez okundu
 
BAŞKAN TEKİN, “ ARTIK SEYHAN’A HİZMET ZAMANI ”
BAŞKAN TEKİN, “ ARTIK SEYHAN’A HİZMET ZAMANI ”
GÜNDEM Haberi


SEYHAN BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. TEKİN, “ÇOK AKTİF,KATILIMCI VE EŞİTLİKÇİ BİR YOL HARİTASI ÇİZECEĞİZ”

 

Seyhan Belediye Meclisi ilk toplantısı Başkan Oya Tekin’in başkanlığında gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından konuşan Seyhan Belediye  Başkanı  Oya Tekin, kendilerini bu göreve layık gören Seyhanlılara teşekkür ederek, “ Artık Seyhan’a hizmet zamanı ” dedi.

 

 

 

“ KAMU KAYNAKLARINI HALKIN YARARINA KULLANACAĞIZ “

 

Meclis üyelerinin  Ramazan bayramını kutlayarak ilk oturumu açan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Seçimler artık geride kaldı. Güzel bir günde ilk oturumumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu dönemde bize oy veren,vermeyen vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmenin mücadelesini vereceğiz. Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımında aynı düşüncede olduğu inancını taşıyarak yeni dönemin Seyhanımıza hayırlı olmasını diliyorum ” diye konuştu.

 

 

 

YENİ MECLİS BAŞKANVEKİLLERİ BELLİ OLDU

 

Yapılan konuşmaların ardından  gizli oylama usulü gerçekleşen seçimler sonrasında  Meclis 1’nci başkanvekilliğine Yasemin Çelik, 2’nci Başkanvekilliğine Duygu Atikaslan  Ayçe, Divan katipliklerine Dilek Çalışkan, Birsen Cansu Bakır, Ersan Mercimek (yedek), Mehmet Ali İşbulan (yedek), Encümen Üyeliklerine ise Cahit İncefikir. Uğur Büyükkantarcı ve Metin Erdoğan  getirildi.

 

 Görevlerine seçilen üyelere başarılar dileyen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ikinci oturumun 15 Nisan Pazartesi günü saat:17.00’de gerçekleşeceğini belirterek toplantıyı sonlandırdı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, TEKİN,, “, ARTIK, SEYHAN’A, HİZMET, ZAMANI, ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı