301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Eylül 2021 - Cuma 16:23 Bu haber 254 kez okundu
 
Başkan Özkan; Biz 2023’e hedeflendik!
Başkan Özkan; Biz 2023’e hedeflendik!
SİYASET Haberi


Henüz göreve geleli 10 ay oluyor. 40 yıllık deneyimli bir politikacı gibi sahalara hemen indi. Halkın içine karıştı. Seyhan Ak Parti ilçe başkanı olarak, dava arkadaşlarını gruplandırarak, mahallelere çıkarma yaparak, hem sorun dinledi, hem de sorunu ilgili kurumlara ileterek, takipçisi oldu. Başkan Mustafa Özkan; “Cumhurbaşkanımıza söz verdik, biz hep sahalardayız, her hafta bir mahallemizi ziyaret ederek halkın sorunlarını dinliyor, hem de  çözüm yollarını öneriyoruz. Dava arkadaşlarımızla girmedik sokak bırakmayacağız. Herkesin kapısını çalacağız. Hedefimiz aldığımız bu bayrağı daha da yukarlara taşımak ve 2023 yılı seçimlerinden zaferle çıkmak” diye konuştu.

Doruk Gazetesi’nin sorularını samimiyetle yanıtlayan Ak Parti Seyhan ilçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, amatör bir ruha sahip. Heyecanlı, kararlı, hedefe odaklı bulduk. Göreve gelir gelmez, aslan yattığı yerden belli olur atasözünü harekete geçirerek, ilçe binasını iyi bir yere taşıyarak, konforlu hale getirip, rahat çalışma ortamı hazırladı. Herkes gibi belediyelerin asli görevlerini bile yerine getirmediğinden şikayetçi olduğunun altını özenle çizdi. 20 yıl sonra Ak Parti’nin yeniden bir başarı hikayesini yazacaklarını sözlerine ekledi. Emeği geçen bütün teşkilat başkanlarına teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. Evli ve bir kız çocuk babası. 
 

Doruk: Çalışmalarınızla ilgili bilgi verir misiniz?
Özkan:
Aralık ayında atamam oldu, ocak ayında kongre gerçekleşti. Hızlı bir şekilde bina arayışına girdik. Eski binayı yapanlardan Allah razı olsun. Mevcut bina ihtiyacımız karşılayamadığı için teşkilatımızın çalışmalarını rahatlıkla sürdürebilmesi için, kendini evinde rahat hissedebileceği bir ilçe binası düşündük. Binayı bulduk ve o şekilde dizayn ettik. Şu an mevcut banımızdayız. Herkes rahatlıkla ulaşabilir.  


 

Doruk; Diğer binadan ne farkı var? 
Özkan;
İlçe binamızı hem Kadın Kollarımız, hem Gençlik Kollarımızın rahatlıkla çalışabileceği, Seyhanlının kendini evinde hissedebileceği alanları hayata geçirdik.
Yine giriş katında engelsiz alanlar gerçekleştirdik. İlçe binamızda vatandaşlarımız kendini evinde hissedebiliyor. Çay ve kahve ikramımız her zaman mevcut.  Seyhanlının Yönetim kurulu üyelerine ve başkanla rahatlıkla görüşme sağladık. Kapımız 7/24 açık.

Doruk; Durmak yok yola devem diyorsunuz yani? 
Özkan;
Aynen öyle. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıllık serüveninde başarı hikayesi yazdık, yazmaya da devam edeceğiz. Hem şahsım hem yönetim kurulumuz Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Önceki ilçe başkanlarımızdan Allah razı olsun, onların yükseklere çıkardığı bayrağı, biz daha da yukarlara taşıyacağız. 
Ak kadrolar hep sahalarda olacak, hep vatandaşların arasında olacak, vatandaşların derdine derman olmak için mücadelesini vereceğiz. Önceki dönemlerde olduğu gibi bugünde gece gündüz demeden vatandaşlarımız için çalışıyor, onların sorunlarını çözmek için buradayız. Vatandaşlarımızla sürekli istişare ediyoruz. 

Doruk; Sahalarda mısınız? 
Özkan;
Göreve geldiğimizden itibaren hem şahsım tüm teşkilatımız Seyhan’ın tüm mahallelerinde esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri mahalle toplantıları yaptık, Seyhan’da bütün mahallere ve sokaklara girmeye devam edeceğiz.
Seyhan da gitmediğimiz bölge kalmadı.
Seyhan ilçemiz 52 ilimizden büyük, Türkiye’nin 7.nci büyük ilçesi.
Bu zor görevi bir o kadarda keyifli ifa ediyoruz. Yakın zamanda mahallelerimizde, mahalle toplantıları yapmaya başladık. Guruplar kurup vatandaşlarımızla mahallelerde görüşüyoruz. Son olarak Gürselpaşa mahallemizde program yaptık.

Doruk; Teşkilatlarla uyum içindesiniz sanırım?
Özkan;
Teşkilatımızın yerelde Sayın il başkanımızın; “Her ay her sandıkta bir üye” kampanyasında içinde bulunduğumuz eylül ayı itibarıyla başladı. 1627 sandık var, buna göre bizim Eylül ayında hedefimiz 1627 yeni üye yapmaktı. Bu sayının üstüne 13 Eylül’de ulaştık. 13 Eylül itibarıyla Seyhan teşkilatına 1627 yeni üye kaydettik. 
Seyhanlı hemşerilerimizin dün olduğu gibi partimize teveccüh gösterdiğinin işaretidir.
İl başkanlığımız koordinesinde 15 ilçe olarak karşılıklı uyum içerisinde 2023 odaklandık, hedefimiz çıtayı daha da yukarlara taşımak. Adana teşkilatı olarak sayın başkanımız Mehmet Ay ile birlikte uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Doruk; Halkın talepleri oluyor mu, oluyorsa en çok ne istiyor? 
Özkan; Halkımız genellikle bizden maddi talepleri oluyor, çözülmeyen sorunları oluyor, belediyecilikte sorunları oluyor. Alamadığı hizmetlerle ilgili talepleri oluyor. Sorunlar bu yönde ilerliyor.
Bizlerde bunları meclis üyelerimiz aracılığı ile takipçisi oluyoruz. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Zaten Ak Parti’nin şiarında halkın partisi, halkın hizmetinde…

Doruk; Siz Seyhanlısınız sanırım?
Özkan;
Evet ben Seyhanlıyım. Çocukluğum Seyhan’da geçti. Seyhan’da doğdum Seyhan’da yaşıyorum, iş yerimde Seyhan’da.

Doruk; Belediye çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?
Özkan;
Seyhanlı vatandaş olarak yerel anlamda hizmet alamadığımı açıkça söylüyorum. Seyhanlı hemşerilerimle benim gibi şikayetçi üzülerek görüyoruz ki Seyhan’da çöp sinek, yol yapımı gibi bir belediyenin yapması gereken işleri dahi yapılmadığını görüyoruz. Seyhanlı bunu hak etmiyor. Seyhanlı vizyon sahibi çalışmaları istiyor, hak ediyor. Sinek konusu basit olsa da, insanları rahatsız ediyor, halkı canından bezdirdi. 
Büyükşehir ve ilçe belediyesinin aynı partiden olmalarına rağmen, uyum içinde çalışmaları beklenirken, kaos yaratmaları, uyum sağlayamamalarını da halkımız görüyor.  Bir hizmetleri de yok.
Cumhurbaşkanımız Sayın Liderimiz aynı konuya parmak basıyor, ne diyordu. “Doğru dürüst işlerini yapmıyorlar, sular bile kirli akıyor” dedi.  Sonuçta Seyhanlı zararlı çıkıyor, olan Seyhanlıya oluyor. 
Seyhan’da kayda değer bir projede ve ciddi bir çalışma yok. 
Hem Zeydan başkan hem de Akif başkan için diyorum. Neredeyse 3.ncü yılı geride bıraktılar. 
Ortada somut bir şey yok!

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Özkan;, Biz, 2023’e, hedeflendik!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı