301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ağustos 2021 - Salı 19:28 Bu haber 249 kez okundu
 
Başkan Özgan: "Vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz"
Başkan Özgan: "Vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz"
GÜNDEM Haberi


Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçenin kırsal mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelip, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Özgan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile birlikte Minnetli, Çürüklü, Kuyubeli, Göller Yaylası, Boztahta, Çamlarca, Andıl, Örendere, Özbaşı, Oruçlu ve Duraluşağı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi, mahallerin sorunlarını dinledi, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan Özgan, "Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinlemeye onlar ile dertleşmeye devam ediyoruz. Köylü milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Hafta sonları köylerimiz gezmeye devam ediyor onlar ile sorunları konuşuyoruz. Yapacağımız hizmetler ile yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Gittiğimiz birçok köye ne belediye başkanı gitmiş ne de bir siyasetçi. Biz vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Özgan:, "Vatandaşlarımızı, kucaklamaya, devam, edeceğiz",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı