301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 22:16 Bu haber 470 kez okundu
 
BAŞKAN ÖZGAN: “TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN”
BAŞKAN ÖZGAN: “TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN”
EKONOMİ Haberi


Kozan Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında çalışan kadrolu işçi personele ait 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine; Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel ve sendika temsilcileri katıldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan imza töreninde yaptığı açıklamada ; “Peygamber Efendimiz “alın teri kurumadan çalışanımızın hakkı ödensin” der. Şimdiye kadar yaklaşık 17,5 yıl oldu hiçbir ay sektirmedim buna şükür olsun personelimizin maaşını verdik. Kamu yönetiminde benim değişmeyen kuralım yeme yedirme işinin ehli insanlarla çalış ve hak hukuk adalet ilkesinden ödün verme.  Ben görev yaptığım sürece tüm müdürlerim ve personellerimle gurur duyuyorum bu gün ne yaptıysak hep beraber yaptık ve bizi layık gören Kozan halkına da teşekkür ediyorum hayırlı olsun diyorum. Enflasyonun üzerinde artı 1 puanda her yıl eklenecek şekilde iyileştirme yaptık. İsterdik ki daha fazla olsun ama imkânlarımız bu şekilde şimdiden tüm kadrolu işçilerimize hayırlı olsun.”dedi.

Hizmet - İş Sendikası Adana İl başkanı Abdurrahman Yücel’de yaptığı açıklamada; “ Sayın Başkanım ve değerli müdür arkadaşlarım emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. Sayın başkanıma da gerçekten emeğe duyduğu saygıdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. İşçileri enflasyon altında ezdirmeyip şartlarını zorlayarak enflasyon üzerinde bir rakam ve artı bir puan verdi. hayırlı olsun.”diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , BAŞKAN, ÖZGAN:, “TOPLU, İŞ, SÖZLEŞMEMİZ, HAYIRLI, OLSUN”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı