301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Aralık 2021 - Cuma 21:39 Bu haber 356 kez okundu
 
Başkan Özgan Miting Alanında Kozan'ı Tanıttı
Başkan Özgan Miting Alanında Kozan'ı Tanıttı
SİYASET Haberi


Şehit Kubilay Parkı ve Sırelif Gündüz Bakımevi'nin açılış töreni için Kozan’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yöresel ürünlerinden oluşan bir sepet hediye eden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan miting alanında birde konuşma yaparak Kozan'ı Türkiye'ye tanıttı.

Açılış programında Konuşma yapan Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan; "Tarih şehri Kozan'ımız Anavarza Kalesi, Kozan Kalesi, Karasis Kalesi ile hem tarih şehri, hem kaleler şehri olmakla birlikte tarım şehridir. Narenciye üretiminin yüzde yirmisi Kozan'ımızda. Bal üretiminin önemli bir bölümü yine Kozan'ımızdadır. Süt ürünlerimiz gelişmiştir. Keçi Boynuzunun Anavatanı Kozandır." dedi.

Özgan, "Bizde Kozan Belediyesi olarak zeytinyağı, katronyağı, turunç reçeli, harnup pekmezi gibi birçok yöresel ürünler olmak üzere Kozan'ımızın bu değerlerini marka tescili yapıp İştirakler Müdürlüğümüz tarafından e-ticaret üzerinden ve yöresel ürünler satış noktasından satışı yapılmaktadır. Bu ürünlerimizden sayın genel başkana da takdim edeceğim" diye konuştu.

Miting Alanında yapmış olduğu konuşmasında Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı Ankara'ya davet eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Kozan'a gelirken narenciye bahçelerini görmekteyiz. Sayın Kozan Belediye Başkanımız narenciyeden, Kozan'ın tarihinden bahsetti. Elbet Kozan hak ettiği değeri alacaktır. Sayın Başkan birgün lütfedip genel merkeze gelirseniz size bir çay ısmarlayacağım. Hiç kimse bilmez ama keçiboynuzu çayı. Ben gelen misafirlerime Keçiboynuzu Çayı ikram ederim. Aroması güzel bir çaydır. Yeriyle Keçi Boynunuza talibim" diye konuştu.

Program sonunda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Yöresel ürünlerden oluşan sepeti Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Başkan, Özgan, Miting, Alanında, Kozan'ı, Tanıttı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı