301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Eylül 2021 - Çarşamba 19:06 Bu haber 240 kez okundu
 
BAŞKAN ÖZGAN “AMACIMIZ TÜM SOKAKLARI TAMAMLAMAK”
BAŞKAN ÖZGAN “AMACIMIZ TÜM SOKAKLARI TAMAMLAMAK”
GÜNDEM Haberi


Kozan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü Şantiye şefliği ekipleri, Türkeli mahallesinde 28 sokakta, Tavşantepe mahallesinde 13 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı, Aslanpaşa Mahallesinde ise 10 sokağı asfaltlamaya hazır hale getirirken, Çanaklı mahallesinde ise kritik sokaklarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan Çanaklı mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Başkan Özgan; “Daha önce Tavşantepe mahallesinde 13 sokakta 3550 metre yol ile 29700 m2 alanda 1100 ton mıcır, Türkeli mahallesinde 28 sokakta yaklaşık 40 bin m2 asfaltlama, Aslanpaşa mahallesinde 10 sokakta 10 bin m2 asfalt kullanıldığını bunun yanı sıra Ağlıboğaz, Varsaklar, Şevkiye, Güneri gibi mahallelerimizde birçok sokağımızı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Amacımız tüm yolları tamamlamak. Bununla beraber parke taşı döşeme işimiz devam ediyor Yukarı keçili (Çardak),Kapukaya köylerimiz tamamlandı. Ekiplerimiz Kalkumaç, Görbeyaz, Işıkkaya ve Ergenuşağı köylerinde çalışmalara başlayacak diğer ekipte Savruk Yaylası, Velicenli, Kıbrıslar köylerinde devam ediyor. İnşallah amacımız bu sene olmasa da seneye büyük oranda yol meselesini tamamlamak. Bunun içinde var
gücümüzle çalışıyoruz. Tüm ekibime teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ÖZGAN, , “AMACIMIZ, TÜM, SOKAKLARI, TAMAMLAMAK”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı