301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Ağustos 2021 - Cumartesi 20:44 Bu haber 211 kez okundu
 
Başkan Kocaispir: Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur
Başkan Kocaispir: Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur
GÜNDEM Haberi


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zaferi’nin, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde kazanıldığını ifade eden Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Aziz milletimizin, kahraman Silahlı Kuvvetleriyle bütünleşerek emperyalist güçlere karşı 30 Ağustos'ta elde ettiği zaferin 99'uncu yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 

Milletimiz bu zaferle, millî hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde, milletimiz ve ordumuz, adeta imkansızı başararak, başka milletlere emsal oluşturacak bir zafere imza atmıştır.

 

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferin kazanılmasında emeği olan istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Kocaispir:, Türk, Milleti, hürriyet, ve, , bağımsızlık, içinde, yaşama, onuruna, kavuşmuştur,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı