301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Eylül 2021 - Pazar 22:34 Bu haber 214 kez okundu
 
Başkan Kocaispir kırsal mahallelerde
Başkan Kocaispir kırsal mahallelerde
GÜNDEM Haberi


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kocaispir, istek ve talepleri dinleyerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Gökçeli, Köprügözü, Kamışlı, Yalnızca, Akdam, Paşaköy, ve Eğriağaç mahallelerini ziyaret eden Başkan Kocaispir, yapılacak çalışmaları yerinde planladı, mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunarak talep ve önerileri ilk ağızdan dinledi.

Ziyaret ettiği tüm mahallelerin imar, yol yapım ve bakım, çok amaçlı sosyal alan, oyun parkı yapım ve düzenleme çalışmaları konusunda halkın taleplerini dinleyen ve ekiplerin çalışma alanlarını yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, “Kırsal alanlardaki çalışmaları incelemek ve vatandaşlarımızın hizmetlerle alakalı görüş ve fikirlerini almak amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Bu kapsamda 7 mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımıza çalışmalarımızı anlatıp dilek ve önerilerini dinledik. Bizi örnek bir misafirperverlikle ağırlayan tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırsal bölgelerdeki mahallelerimize sağladığımız hizmetler artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

Başkan Kocaispir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Kocaispir, kırsal, mahallelerde,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı