301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Mayıs 2021 - Salı 15:17 Bu haber 373 kez okundu
 
Başkan Göger: “19 Mayıs tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır”
Başkan Göger: “19 Mayıs tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır”
TEKNOLOJİ Haberi


Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlatılan bağımsızlık mücadelesinin, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102'inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, 19 Mayıs coşkusunun tüm kentte yaşanması için esnaf ve sanatkarlar ile Adanalıları ev, iş yerleri ve araçlarına bayrak asmaya davet etti.

Mesajında, 19 Mayıs'ın, işgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış günü olduğuna dikkati çeken Birlik Başkanı Niyazi Göger, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir. İstiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz ve Cumhuriyetin ilanıyla nihayete eren milli mücadele başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur” dedi.

Mesajında, ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatı gençlere de seslenen Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, "Sevgili gençler, toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. Türkiye'nin müreffeh yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz sizlersiniz. Bu büyük sorumluluğun bilinciyle daha çok çalışmalı, ülkenize ve milletinize faydalı bireyler olmaya gayret etmelisiniz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, tüm gençlerimiz ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Göger:, “19, Mayıs, tarihimizin, en, önemli, dönüm, noktasıdır”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı