301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Aralık 2021 - Cuma 21:32 Bu haber 455 kez okundu
 
BAŞKAN ERDEM, GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE ETKİNLİKLERE KATILDI
BAŞKAN ERDEM, GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE ETKİNLİKLERE KATILDI
SİYASET Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana ziyaretinde yalnız bırakmadı. Ceyhan’da yapılan çalışmaları Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na aktaran Erdem, belediye başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

 

Toplu açılış törenleri ve bir dizi ziyaretler için Adana’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Milletvekilleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in yanı sıra partililer eşlik etti. Adana'da düzenlenen açılış programlarına katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i yanından ayırmadı. Zaman zaman ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan genel başkan, Başkan Erdem’e Ceyhan’ı yakından takip ettiğini, pandemi süreci ve tüm zor şartlara rağmen büyük gayretle çalışan, altyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesi ekibini tebrik ettiğini dile getirdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Başkan Erdem aracılığıyla Ceyhanlılara, sevenlerine, partililerine ve emekçilere sevgi ve selamlarını gönderdi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu  Adana'mızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Adana Nakliyeciler Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Genel Başkanımıza milletvekilleri, belediye başkanları ve parti temsilcileriyle eşlik ederek Kozan’da sadece kadınların bir arada olduğu toplantıya katıldık. Sayın genel başkanımız, çiftçilerden, arıcılara, afet ve yangın mağdurları ile birçok davetlilerle istişarede bulunarak istek ve taleplerimizi ilettik. Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve OSB Başkanlarıyla toplantı yapan Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, gençlerle de bir araya gelerek önerilerini dinledi” dedi.

 

Kozan’da Kubilay Meydanı ve Sırelif Gündüz Bakımevi'nin, Belediye Başkanları Zeydan Karalar, Hülya Erdem ve beraberindeki heyetle açılış kurdelesini kesen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile gökyüzüne beyaz güvercin bıraktı. Tüm etkinliklerde genel başkanının yanında olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Liderimiz Kılıçdaroğlu ile beraber; gençliğe umut, geleceğe ışık, şehrimize huzur getirmesi adına beyaz güvercinleri gökyüzüne özgürlüğe bıraktık. Açılış törenlerine mitinge dönüştüren Ceyhanlılar başta olmak üzere tüm hemşerilerimize canıgönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ERDEM,, GENEL, BAŞKAN, KILIÇDAROĞLU, İLE, ETKİNLİKLERE, KATILDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı