301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ocak 2022 - Perşembe 21:23 Bu haber 263 kez okundu
 
BAŞKAN ERDEM’DEN CEYHANSPOR TARAFTARLARINA DESTEK
BAŞKAN ERDEM’DEN CEYHANSPOR TARAFTARLARINA DESTEK
SPOR Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Murat Göğebakan Kültür Merkezinde Ceyhanspor taraftarlar derneğinin toplantısına katıldı.

Ceyhanspor taraftarlar derneğinin Murat Göğebakan Kültür Merkezinde düzenlediği toplantıda, taraftarlarla birlikte fikir alışverişinde bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “ Ceyhansporun daha iyi yerlere gelebilmesi, hak ettiği başarıyı sağlayabilmesi için bir gün değil her gün yanınızdayız” dedi. Tüm vatandaşlara  Ceyhanspora sahip çıkalım çağrısında bulundu.

“Taraftarlarımızın ve Ceyhansporumuzun  Her anında yanında olacağız”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Taraftarlar ile yaptığımız toplantıda Ceyhasporumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ceyhan Belediyesi olarak her an yanlarında olup,  Ceyhansporun hak ettiği başarıyı sağlayabilmesi için el ele vererek bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Biz bir aileyiz 7’den 70’e hem Ceyhanlının, Ceyhansporun, çocuklarımızın, vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ERDEM’DEN, CEYHANSPOR, TARAFTARLARINA, DESTEK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı