301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Aralık 2023 - Salı 21:55 Bu haber 169 kez okundu
 
BAŞKAN ÇAY: "BAŞARI TESADÜF DEĞİL"
BAŞKAN ÇAY: "BAŞARI TESADÜF DEĞİL"
SPOR Haberi


Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pozantı Belediyespor'un başarısının tesadüf olmadığını vurguladı.

 

Adana Süper Amatör Lig A Grubu'nda 20 puanla namağlup liderliğini sürdüren Pozantı Belediyespor'un başarısının tesadüf olmadığını belirten Başkan Mustafa Çay, "Azim ve inanç olmadan, bu uğurda emek ortaya konmadan hiçbir başarı mümkün değildir" dedi.

 

Pozantı Belediye Başkanlığı'nı 15 yıldır hatırlatan Başkan Çay, "Görevimiz sürecinde el atıp başarısız olduğumuz, Allah'a hamdolsun ki hiç bir iş olmadı. Çünkü inanmanın başarmak için en ideal düşünce olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu.

 

"MAHÇUP ETMEDİK, ŞÜKÜRLER OLSUN"

Birçok alanda önemli hizmetlerinin olduğunun altını çizen Başkan Çay, bunun takdirini Pozantı halkının 3 dönem üst üste tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kendisini Belediye Başkanı seçerek verdiğini söyledi. "Biz de onları mahcup etmedik, şükürler olsun" şeklinde açıklamasına devam eden Başkan Çay, "Futbol alanında da göreve geldiğimde 2. Amatör Küme'de oynamakta olan Pozantıspor'u teslim aldık ve oluşturduğumuz yönetimler ve başkanlar ile üst üste şampiyonluklar yaşayarak tarihinde oynamadığı Süper Amatör Lig ve Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de 3 sezon oynatma başarısını gösterdik, hamdolsun" dedi.

 

"HİZMETLERİMİZDE AKIL VE ALIN TERİ VAR"

Adana Demirspor'un eski futbolcularından, Milli Takım forması giymiş, karakterli ve değerli hoca Orhan Koziğ ile sezon başlamasına az bir süre kalmışken birlikte kurdukları Pozantı Belediyespor'un namağlup ligin en fazla gol atan, en az gol yiyen takımı olarak zirvede inanmış futbolcu grubu ile yollarına devam ettiğini ifade eden Başkan Çay, "Siz sanıyor musunuz ki başarılar tesadüflere bağlıdır. Azim ve inanç olmadan, bu uğurda emek ortaya konmadan hiçbir başarı mümkün değildir. Hizmetlerimizde nasıl ki akıl ve alın terimiz varsa, sporda da aklımız ve inanmışlığımız ve emeğimiz var. Yolumuz açık olsun" şeklinde konuşarak, Pozantı'nın kendilerinden güzel başarılar beklediğini söyledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ÇAY:, "BAŞARI, TESADÜF, DEĞİL",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı