301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ağustos 2021 - Çarşamba 22:09 Bu haber 248 kez okundu
 
Başkan Boyvadaoğlu: Gümbür gümbür geliyoruz
Başkan Boyvadaoğlu: Gümbür gümbür geliyoruz
SİYASET Haberi


İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, STK' lara ve Adana'nın ilçelerinde onlarca etkinlik düzenleyerek, ​Adana’nın sorunlarını dinleyip, partisini iktidara taşımak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor. Başkan Boyvadaoğlu, “Hedefimiz mutlu bir Türkiye yaratmaktır. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, STK' lara ve Adana'nın ilçelerinde onlarca etkinlik düzenleyerek, ​Adana’nın sorunlarını dinleyip, partisini iktidara taşımak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor. Başkan Göktürk Boyvadaoğlu, “Hedefimiz mutlu bir Türkiye yaratmaktır. Bu ülkede çoğu politikalar değişmeli” diyerek gündemi değerlendirdi.

Başkan Boyvadaoğlu, memur ve memur emeklilerinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zamlara ilişkin, gelecek iki yıl için belirlenen zam oranları, memurun ve emeklinin kaybını karşılamaktan uzak olduğunu söyledi.

Zam oranlarının, kamu emekçisine refah yerine yine yoksulluk getireceğini ileri süren İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Verilen zam oranıyla memur ve emekliler şimdiden kara kara düşünmeye başladı. Ülkenin içerisinde oluşan sorunların artık çözülme zamanı geldi ve bunu sorunlarının çözümü ise İyi Parti İktidarıyla mümkün olacaktır. Çukurova İlçesinde, Yüreğir İlçesinde bulunan Kozan yolu caddesinde, İmamoğlu, Karataş, Seyhan, Pozantı, Karaisalı, Ceyhan, Feke, Tufanbeyli, Yumurtalık, Saimbeyli ve Kozan ilçelerinde esnaflarımız ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ilettik. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın, partimize gösterdiği ilgi ve hoşgörü ilk seçimde iktidar olacağımızı bizlere göstergesidir” dedi.

Ülkede borcunu ödeyemediği için icralık duruma düşen vatandaşların olduğunu söyleyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Ailelerde sorunların artığını boşunmaların giderek katlandığını ifade etti. Boyvadaoğlu, “ Geçim sıkıntısı had safhaya ulaşmış durumda. 83 milyon nüfusa ek olarak, mülteci ve göç ile gelenlerin varlığı da paylaşımda sorunlara yenilerini ekliyor. Artan hayat pahalılığı nedeniyle, elektrik, ısınma, gıda ve giyecek gibi zorunlu giderleri karşılama konusunda dar ve sabit gelirli vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor. En azından bu dönemde asgari ücret tutarı vergi dışı bırakılsın. Gübrede ithalata bağımlıyız ve maalesef 2015-2021 yılları arasındaki dönemde gübre ve üretimine yönelik maddeler için yapılan ithalatın parasal karşılığı yaklaşık 8 milyar doları buldu. Gübre fiyatlarındaki artışa ithalat ve artan döviz kurları gibi gerekçeler sunuluyor. Geçen yıl tonu 1.600 lira olan 20-20 taban gübresinin fiyatı 4 bin lirayı geçti. Aynı dönemde tonu 2 bin lira olan DAP gübrenin şu anki fiyatı 6500 lirayı aştı. Yine geçen sene 1 bin 600 lira olan ÜRE gübrenin fiyatı 4 bin 500 lirayı geçti. Bu rakamlar çiftçinin ocağına incir ağacı dikildiğini gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Boyvadaoğlu:, Gümbür, gümbür, geliyoruz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı