301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ekim 2021 - Pazar 21:30 Bu haber 620 kez okundu
 
BAŞKAN AVCI'NIN EN MUTLU GÜNÜ
BAŞKAN AVCI'NIN EN MUTLU GÜNÜ
MAGAZİN Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın kızı Buse Avcı, hayatını Ali İhsan Turan ile birleştirdi.

DSİ Sosyal Tesisleri Havuz başındaki nikah törenine; MHP Adana milletvekili Muharrem Varlı, Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener de katıldı.

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın kızı Buse'nin nikah törenine, Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Arzu Tatlı Büyüknacar da katılarak, genç çifte mutluluk diledi.

Nikahı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ kıydı. Uludağ, nikah cüzdanını Buse Avcı’ya verdi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ve eşi Belgin Avcı davetlilerle tek tek ilgilendi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, AVCI'NIN, EN, MUTLU, GÜNÜ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı