301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Eylül 2021 - Salı 20:46 Bu haber 352 kez okundu
 
Başkan Akay, “ Sportif başarılar bizleri mutlu ediyor”
Başkan Akay, “ Sportif başarılar bizleri mutlu ediyor”
SPOR Haberi


Seyhan’ın ‘milli gurur’ları

Satranç  Şampiyonası’na,”SEYHAN” damgası

Seyhan Belediyespor Kulübü değişik branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduruyor. Mavi-Beyazlı ekibin satranç takımı 28 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Konya’da yapılan ve  1371 sporcunun yer aldığı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda mücadele etti. 12 yaş kızlar kategorisinde Defne Şenkal, 16 yaş genel kategoride ise Atakan Mert Biçer beşinci olarak Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.

 

BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK ÖNCELİĞİMİZ

Türkiye Satranç Şampiyonası’nda, 12 yaş kızlar kategorisinde Defne Şenkal ile 16 yaş genel kategoride Atakan Mert Biçer’in derece yaparak Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazanmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Elde edilen sportif başarılar Adana sporumuzun daha iyi noktalara gelmesi adına katkı koymaktadır. Başarılı sporcular yetiştirmek önceliğimiz. Her iki sporcumuzun performanslarıyla Ay-Yıldızlı Milli Takım formasını kolay kolay üzerlerinden çıkartmayacaklarına inanıyorum” dedi.

 

GÜNDOĞDU’DAN, BAŞKAN AKAY’A  DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Antrenörü Demir Gündoğdu da, “ Türkiye Şampiyonası’nda küçümsenmeyecek bir başarıya imza atarak iki sporcumuz Milli Takım havuzuna girmeyi başardılar. Defne ve Atakan, uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi temsil edecek ekip arasında yer alacak. Çok büyük bir gurur yaşamaktayız. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a sporcularım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Başkan, Akay,, “, Sportif, başarılar, bizleri, mutlu, ediyor”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı