301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ocak 2024 - Perşembe 22:25 Bu haber 168 kez okundu
 
BAŞKAN AKAY, “ SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR ”
BAŞKAN AKAY, “ SPORA DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR ”
SPOR Haberi


SEYHAN BELEDİYESİ SPORDA 2023 YILINA DAMGA VURDU

SEYHAN BELEDİYESİ SPOR VE SPORCUDAN DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Göreve geldiği ilk günden itibaren spora ve sporcuya ciddi yatırımlarda bulunan ve desteğini her geçen yıl arttıran Seyhan Belediyesi 2023 yılında da spora tam destek oldu ve yıla damgasını vurdu. Sporcu kimliğiyle ön plana çıkan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay spora olan desteklerinin bu yılda artarak devam edeceğini söyledi.

 

SPORTİF FAALİYETLERİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Seyhan Belediyesi olarak sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesini önlemek adına önemli bir unsur olan sporu çok önemsiyoruz. Bu anlamda yıl boyu aralıksız bir şekilde belediyemize ait tesislerde deneyimli antrenörlerimiz nezaretinde yapılan kurslarda branş sayısını artırıp eğitim alan kişi sayısının artmasını sağladık.” dedi.

 

SPOR OKULLARI’NDA DURMAK YOK

Başkan Akay, “ 18 tesiste, Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Tenis, Satranç, Karate, Teakwan-do, Jimnastik, Atletizm, Yüzme (Yaz dönemi), Korfbol, Pomem-Besyo hazırlık, Fitness, Muay-Thai, Kick Boks, Sabah Sporu olmak üzere 17 branşın eğitimleri verilmekte. Her ay 2600 kursiyerin yer aldığı ve ücretsiz olarak gerçekleşen spor okullarımıza katılan kursiyerlerimizin malzemeleri de bizler tarafından karşılanmakta. Spor okullarımızda eğitim alan kişilerin önümüzdeki yıllarda önemli bireyler olarak karşımıza çıkması en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

 

SÖĞÜTLÜ VE KARAYUSUFLU FUTBOL TESİSİ

HİZMETE GİRDİ

Seyhan Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl içerisinde Söğütlü Futbol Tesisi ve Karayusuflu Futbol sahasını gençliğin hizmetine açtıklarını belirten Başkan Akay, “ Söğütlü sahamızda resmi amatör futbol karşılaşmaları da oynanmakta. Işıklandırma sistemimizde faaliyete geçti ve burada artık gece maçı heyecanı yaşanacak. Seyhanımıza hayırlı olsun” dedi. Başkan Akay, Satranç, Streetball (Sokak Basketbolu), Ayak Tenisi, Tenis, Hentbol, Voleybol ve futbol turnuvaları düzenlendiklerini ve bu turnuvalara yoğun katılım olduğunu söyledi.

 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK ARTTI

Amatörlük olmadan profesyonellik olmaz ilkesiyle hareket ederek Seyhan ilçesi’nde faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerimizden (futbol-salon) hiç bir zaman desteklerini esirgemediklerini ifade eden Akay, “ 2 Milyon TL nakdi yardımı ve ulaşım anlamında çok büyük bir destek sağladık. Kulüplerimizin antrenman sıkıntısı çekmemesi için tesislerimizden faydalanmalarını sağlayıp altyapı futbolcularına gıda yardımı gerçekleştirdik. Yaz döneminde kulüplerimiz ile işbirliği çerçevesinde belirli noktalarda futbol okulları açtık ” dedi.

 

SEYHAN BELEDİYESPOR’DA AMAÇ

BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Seyhan Belediyesi’nİn bünyesinde yer alan Seyhan Belediyespor Kulübü’nün de çeşitli branşlarda binlerce sporcu ile faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Kadın atletizm takımımız (Süper lig), Erkek hentbol takımımız (Birinci lig) Erkek-Kadın Voleybol takımımız (2.lig)  Adanamızı temsil etmekteler. Halter takımımızın milli sporcusu Sara Yenigün elde ettiği başarılar ile gurur kaynağımız olmakta. Halk oyunları takımımız yıldızlar kategorisinde Türkiye 3.sü olma başarısı gösterdi. Futbol branşında altyapıya önem vermekteyiz. Tüm branşlarda amacımız başarılı sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmak”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, AKAY,, “, SPORA, DESTEĞİMİZ, ARTARAK, DEVAM, EDİYOR, ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı