301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Eylül 2021 - Pazartesi 16:19 Bu haber 442 kez okundu
 
Başkan Akay, “ Atletizmde marka olacağız”
Başkan Akay, “ Atletizmde marka olacağız”
SPOR Haberi


Seyhan Belediyespor Kulübü başarıya doymuyor

Seyhan Belediyespor Kulübü başarı çıtasına bir yenisini daha ekledi. Mavi-Beyazlıların Kadın Atletizm Takımı, 4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Birinci Lig Final Yarışlarını en yakın rakibinin 30 puan önünde 125 puanla tamamlayarak Türkcell Kadınlar Atletizm Süper Ligine yükselme başarısı gösterdi.

 

BAŞKAN AKAY, “BAŞARI ÇITASI HER GEÇEN GÜN YÜKSELECEK”

Spor Toto Edip Akarsu 1.Lig Final Yarışmaları sonunda şampiyon olarak Süper Lige yükselen Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Atletizm Takımı’nın şampiyonluğunun kendilerini gururlandırdığını belirten Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, “Spora yaptığımız destekler başarı ile sonuçlanmakta. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bunun devamı da gelecek. Erkek takımımızdan sonra kadınlarda da,  Adana’mızı, Süper Ligde en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız. Atletizm sporunda marka olacağız” dedi.

 

SÜPER LİGDE GÜÇLÜ RAKİPLERLE KARŞILAŞACAK

Yeni sezonda, Fenerbahçe SK, Beşiktaş SK, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve ENKA, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İzmir Gaziemir Belediyespor Kulübü, Trabzon Karayolları Spor Kulübü gibi güçlü takımların yer aldığı Turkcel Atletizm Süper Liginde mücadele edeceklerini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadıoğlu da, “ Şampiyonluğu bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a armağan ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Akay,, “, Atletizmde, marka, olacağız”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı