301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 22:25 Bu haber 251 kez okundu
 
Barut: 2022 senesi sağlık huzur ve mutluluk getirsin
Barut: 2022 senesi sağlık huzur ve mutluluk getirsin
SİYASET Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin yeni yılını kutladı, sağlık ve mutluluklar diledi. Türkiye'nin ve tüm halkın sorunlarla boğuştuğu bir yılı daha geride bıraktığını belirten Barut, "Yeni yıla daha yaşanabilir, özgür, huzurlu ve sağlıklı bir Türkiye umuduyla giriyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun. Nice mutlu senelere" dedi.

 

"TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK"

Türkiye'nin 19 yıllık AK Parti iktidarında tarımdan sanayiye, insan haklarından demokrasiye, üretimden gelişmişliğe, adaletten kalkınmaya kadar her konuda çok büyük sorunlarla karşılaştığına dikkat çeken Ayhan Barut, "Ne yazık ki halkımız, açlık, yoksulluk, işsizlik, baskı ve dayatmalarla nefes alamaz hale getirilmiştir. Bu sancılı ve ağrılı dönem halkımızın önüne sandık konulduğu anda son bulacaktır. Halkın iktidarında güzel ülkemiz ve yurttaşlarımız rahat bir nefes alacak ve tüm sorunlar tek tek çözülecektir" diye konuştu.

"NİCE MUTLU YILLARA

Ülkede yaşanan sorunların yarattığı tahribata değinerek herkesi 'umutla mücadele etmeye' çağıran CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Güzel ülkemizde maalesef geride bıraktığımız 2021 yılı bir önceki yılı aratmıştır. Bir önceki yıl da daha önceki seneyi aratmıştı. Çünkü AKP'nin yanlış politikaları bizi bu noktaya taşıdı. Onların her adımında ülkemiz geriye gitti, insanlarımız büyük ve derin ekonomik, sosyal, kültürel sorunlar yaşadı. Hala bu sancılı süreç devam ediyor. Elbette kışın sonu bahardır. Biz halkımızın ilk sandıkta yaşanan bunca çilenin hesabını soracağına yürekten inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Bu noktada halkımızın desteğiyle 2022 yılını 'Daha yaşanabilir bir Türkiye' inancıyla karşılıyoruz. Bir çift mavi göz ışığında şanlı yürüyüşümüz sürüyor. Tüm düşlerin gerçeğe dönüşeceği, barış, huzur, sağlık ve refah dolu yeni bir yıl temennisiyle nice mutlu yıllar diliyoruz."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Barut:, 2022, senesi, sağlık, huzur, ve, mutluluk, getirsin,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı