301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Kasım 2021 - Cumartesi 22:15 Bu haber 371 kez okundu
 
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
ADANA Haberi


Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Süleyman Elban’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, ilçe kaymakamları, il müdürleri ile kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Koordinasyon kurulu üyesi kuruluşların yaptığı sunumlarla başlayan toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, bağımlılık konusunun toplumun tüm kesimlerinin hassasiyetle eğilmesi gereken bir konu olduğunun altını çizdi.

Kurumlarca gerçekleştirilen çalışmalara ek olarak vatandaşlarda da farkındalığın arttırılması gerektiğini vurgulayan Vali Elban, “Bağımlılık sadece ilimizin ya da ülkemizin değil tüm dünyanın bir sorunu. Toplumların geleceğini etkileyen bu tehlikenin ortadan kaldırılması için mücadelemiz titizlikle devam edecek.” dedi.

Bağımlılık hususuna sıfır toleransla yaklaştıklarını ifade eden Vali Elban, “Bağımlılığa feda edebileceğimiz tek bir ferdimiz yok. Çünkü bir fert bir aile demek, bir aile tüm toplum demek. O yüzden nihai hedefimize ulaşana kadar vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile iş birliği ve uyum içinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAĞIMLILIKLA, MÜCADELE, İL, KOORDİNASYON, KURULU, TOPLANTISI, YAPILDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı