301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Temmuz 2022 - Cumartesi 23:42 Bu haber 417 kez okundu
 
BITDEFENDER EN İYİ KURUMSAL ANTİVİRÜS YAZILIMI SEÇİLDİ
BITDEFENDER EN İYİ KURUMSAL ANTİVİRÜS YAZILIMI SEÇİLDİ
TEKNOLOJİ Haberi


BAĞIMSIZ ANTİVİRÜS TEST KURULUŞU AV-COMPARATIVES’E GÖRE EN İYİ KURUMSAL GÜVENLİK YAZILIMI BITDEFENDER!

Bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-Comparatives tarafından yapılan en son Kurumsal Güvenlik Araştırması 2022'nin sonuçları açıklandı. Bitdefender dahil olmak üzere 18 siber güvenlik şirketinin güvenlik çözümleri, Windows uç noktalarını koruma yetenekleri açısından test edildi. Verimlilik, tutarlılık ve müdahaleye geçme başlıklarında değerlendirilen güvenlik yazılımları arasından Bitdefender, %99,9 ile rakiplerini geride bırakarak en iyi kurumsal güvenlik yazılımı seçildi.

 

Bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-Comparatives tarafından yapılan Kurumsal Güvenlik Araştırması 2022'nin sonuçları açıklandı. Bitdefender dahil olmak üzere 18 siber güvenlik şirketinin güvenlik çözümleri, Windows uç noktalarını koruma yetenekleri açısından test edildi. Bitdefender, %99,9 ile rakiplerini geride bırakarak en iyi kurumsal güvenlik yazılımı seçildi.

 

%99,9 Başarı Oranı ile En İyi Kurumsal Güvenlik

AV-Comparatives Kötü Amaçlı Yazılımlardan Koruma Testi’nde toplam 1007 yeni kötü amaçlı yazılım örneği kullanıldı. Bitdefender, Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı Koruma Testi’nde, %99,9 kötü amaçlı yazılım koruma oranı elde etti. Bu testlerde %1 farklar, kötü amaçlı yazılım örneklerinin boyutuna bağlı olarak ortalama olarak 9 kat daha fazla sistemden ödün verilmesine yol açar. 

 

Gerçek Dünya Koruma Testi’nde ise kötü amaçlı URL'ler veya doğrudan indirmeler gibi 733 vaka, 4 aylık uzun bir süre boyunca test edildi. Bitdefender, Gerçek Dünya Koruma Testi’nde de %99,9 ile en yüksek kötü amaçlı yazılımdan koruma oranına ulaştı. Bu koruma düzeyine ulaşan diğer tek güvenlik sağlayıcısı ise yine Bitdefender motorunu kullanıyor.

 

“Siber Güvenlik, Her İki Tarafın Kendisini Sürekli Geliştirdiği Bir Kedi Fare Oyunudur”

Modern saldırılara karşı en iyi korumanın, derinlemesine savunma mimarisi oluşturmak olduğunu söyleyen Bitdefender’in Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “İşletmeler, olası bir saldırıda önce saldırı yüzeyini küçültmeli ardından çoğu güvenlik olayını mümkün olduğunca erken ortadan kaldırmak için otomatik önleme denetimlerinden yararlanmalı. İşletme savunmasını aşabilecek olaylar için bir hizmet veya ürün olarak benimsenen algılama ve yanıt (EDR) yeteneklerine güvenilebilir. İyi tanımlanmış bir metodolojiye sahip üçüncü taraf bağımsız testler, bilinçli kararlar verebilmeniz için önde gelen siber güvenlik şirketlerinin yetenekleri hakkında paha biçilmez bilgiler sunar. Siber güvenlik, her iki tarafın da araç ve tekniklerini sürekli olarak yenilediği ve geliştirdiği bir kedi fare oyunudur ve güvenlik sağlayıcılarının çözümlerinin etkili, doğru ve tutarlı sonuçlar verdiğini kanıtlaması gerekir. Bitdefender’in bu testlerde en iyi kurumsal güvenlik yazılımı olarak seçilmesi, iş ortaklarımızın bize daha fazla güven duymasını sağlıyor.” ifadelerinde bulunuyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BITDEFENDER, EN, İYİ, KURUMSAL, ANTİVİRÜS, YAZILIMI, SEÇİLDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı