301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Ağustos 2021 - Çarşamba 22:23 Bu haber 279 kez okundu
 
AYBABA: GALİBİYETİN İLK SERİSİNE KAYSERİ İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ
AYBABA: GALİBİYETİN İLK SERİSİNE KAYSERİ İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ
SPOR Haberi


Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Önümüzde ciddi maçlar var. Kayseri maçıyla galibiyetin ilk serisini almak istiyoruz” dedi.
 

Aybaba, önceki gün akşam Adana Demirspor Tesisleri’ndeki son antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor’da takımdaşlık duygusunu geliştirmeye çalıştıklarını anlatan Aybaba, “Maçı her an kazanabilecekmiş gibi oynayan bir takımız. Futbolda sonuç önemli, kaybederken çok şey kazandık. Oyuncularımızın birlikteliklerinde gelişme oldu. Aralarında daha iyi nasıl olabiliriz diye konuşuyorlar. Önümüzde ciddi maçlar var. Bu coşkulu, istekli oyunumuzu devam ettirirsek iyi olur. Her maçta bu performansı bekliyoruz. Kayseri’de galibiyetin ilk serini almak istiyoruz” diye konuştu. 

Aybaba, Fenerbahçe maçını değerlendirirken ise, 60. dakikadan sonra yüksek bir performans sergilediklerini anlattı. Aybaba, oyuncuların hepsinin coşkularından memnun olduğunu dile getirdi. 


FENERBAHÇE MAÇINDAKİ BİR POZİSYON PENALTI 
Aybaba, Fenerbahçe maçındaki bir pozisyonun penaltı olduğunu düşündüğünü kaydederek, “Sonradan baktık. Biz hep adalet istedik. Niye VAR'ı destekliyoruz. Adaletli bir iş olması lazım. Basit bir şeyle itibarı düşürmemek lazım. Bir standart olsa. Haftalar ilerledikçe daha dikkatli, adil olmak lazım” ifadelerini kullandı. 


Transferde birkaç mevkide eksikleri olduğunu anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Kolay değil bu işler, yüksek maliyet var. Önümüzdeki haftalarda bu da tamamlanır” dedi. Aybaba, Dibba’nın Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sarcak ile konuşarak takımdan ayrılmak istediği yönündeki iddiaları da doğruladı. Kazanılan her maçın takımda coşkuyu artırdığına dikkat çeken Aybaba, “Her maç bizim için final” dedi. 


ŞİMŞEK KAYSERİ'YE GİTTİ!
Bu arada, Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Cuma günü karşılaşacağı Kayserispor maçı için bu şehre gitti. Kulüp Başkanı Murat Sancak, ve kulüp çalışanları oyuncuları tek tek tokalaşarak uğurladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AYBABA:, GALİBİYETİN, İLK, SERİSİNE, KAYSERİ, İLE, BAŞLAMAK, İSTİYORUZ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı