301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Haziran 2022 - Perşembe 21:52 Bu haber 475 kez okundu
 
Avukatların Rock heyecanı
Avukatların Rock heyecanı
MAGAZİN Haberi


Türkiye’nin en büyük baroları arasında yer alan Adana Barosu, ‘Yaza Merhaba Rock Konseri’ düzenledi. Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu çalışmaları kapsamında 2017 yılında oluşturulan Adana Barosu Müzik Topluluğu, Baro Tesisleri’nde düzenledikleri konser ile üyelerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Başarılı performansıyla dikkat çeken ve tamamı avukatlardan oluşan 15 kişilik müzik topluluğu grup üyeleri Anadolu Rock ve Slow Rock türünde sevilen şarkıları yorumlarken, solo, düet ve vokaller şeklinde seslendirdikleri performansları ile büyük beğeni adlı.

Konsere; Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Adana Barosu Genel Sekreteri Av. İlker Mengü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Nevzat Elçi, Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Özcan Delihasan, Av. İlker Güzel, CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Albayrak, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Volkan Özgüven,  avukat ve stajyer avukatlar ile eş ve çocukları katıldı..

Ayrıca konserde; Av. Ezgi Gökoğlu, Av. Merve Tuna, Av. Ulaş Avşar, Av. Av. Uğur Buğra Tanır, Yusuf Semih Altıntaş, Av. Rojda Yıldırım, Av. İkbal Özlem Arıoğlu, Stj. Av. Boran Anlar,  Av. Gizem Çalışkan, Av. Elif Mantı Açıkgöz, Av. Ayşenur Keçe, Av. Gökhan Umurhan, Av. Gülen Diler, Av. Aykan Eser sahne aldı.

Sahne alan avukatlara Ritim Gitarda Stj. Av. Alperen İyi, Solo Gitarda Stj. Av. Ali Çağatay Biçer, Bas Gitarda Av. İsmail Mutlu ve Bateride Ahmet Bingöl eşlik etti.

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyesi Av. Ayşe Duygu Özgüven, konser sonrası yaptığı konuşmada sahnede yer alan tüm meslektaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Avukatların, Rock, heyecanı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı