301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Ağustos 2021 - Salı 19:17 Bu haber 371 kez okundu
 
ATDSK’nın milli tenisçisi ABD yolunda
ATDSK’nın milli tenisçisi ABD yolunda
SPOR Haberi


Tenis hayatını üniversite eğitimiyle birlikte ABD’de sürdürecek olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) milli tenisçilerinden Emir Şendoğan’a veda töreninde duygulu anlar yaşandı. 14, 16 ve 18 yaşlarda milli takıma giren, ABD’deki Rice Üniversitesi’ne tenis bursu ile kabul edilen Adanalı milli raket Emir Şendoğan için tören yapıldı. Bu ay ABD’ye gidecek olan Adanalı tenisçi için düzenlenen geceye ATDSK’nın milli tenisçileri ve antrenörler katıldı. Şendoğan’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin,  “Sadece şampiyonluklar kazanan değil, diğer sporcularımıza yaptığı ağabeyliği, örnek oluşu nedeniyle de çok şeyler kazandıran Emir’in ABD’deki hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Şendoğan’a plaket veren Keskin, milli sporcularını ATDSK’nın Onur Üyesi kabul ettiklerini müjdeledi, ABD’de de Adana’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu vurguladı. Keskin, “Biz bu kulüpte birçok şeyi kazandık. Türkiye’nin 1 numaralı kulübü olarak ilklere imza attık. Bir yılda 5 sporcuyu birden milli takıma verme başarısı gösterdik. Türk tenisine yaptığımız yatırımlar ve elde ettiğimiz başarıları önemsiyoruz. En büyük başarımız ise ATDSK’da sevgiyi, saygıyı kazandırdık, büyük bir aile olduk. Ailemizin bir üyesi olarak ABD’ye gönderdiğimiz milli sporcumuz Emir’e hayatındaki başarıların devam etmesini diliyorum” diye konuştu. ATDSK’da kendini büyük bir ailenin üyesi htiğini bildiren Şendoğan da, “ATDSK bana her şeyden önce sıcak bir yuva oldu. Bu sıcak yuvada elde ettiğim şampiyonluklarda, başarılarda büyük emeği olan, her zaman yanımda olan başta kulüp başkanımız Ali abi olmak üzere tüm antrenörlerimize, üyelere teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATDSK’nın, milli, tenisçisi, ABD, yolunda,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı