301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ekim 2023 - Salı 22:02 Bu haber 216 kez okundu
 
ATDSK kortlarında Cumhuriyet coşkusu
ATDSK kortlarında Cumhuriyet coşkusu
SPOR Haberi


Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında cumhuriyet coşkusu yaşandı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle CTN Group sponsorluğunda gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. Bir ay süren, 300’den fazla tenisçinin katıldığı turnuvanın ödül töreni asırlık cumhuriyetimizin yıldönümünde yapıldı. ATDSK Türk bayraklarıyla donatıldı, 100. Yıl için bestelenen marşlar, şarkılar çalındı. Şampiyon, finalist ve üçüncü tenisçilere kupalarının yanı sıra raket, tenis çantası, kordaj, tenis topu ve tişört gibi hediyeler verildi.

 

Törende konuşan ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi, sponsor CTN Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Çetin, anlamlı bir turnuvaya sponsorluk yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, “100’üncü yıldönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti’miz ilelebet yaşayacak ve yaşatılacaktır. Bugün bizler tam bağımsız ve özgürce yaşayabiliyorsak, bunu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz” dedi. Çetin’e plaket vererek teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde, laik, demokratik ve özgürce yaşamanın Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyet sayesinde gerçekleşebildiğini söyledi.

Keskin, “ATDSK olarak, Türk sporcuları olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan, laik, demokratik, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirecek ve Cumhuriyetimize her zaman sımsıkı sarılıp, sahip çıkacağız” diye konuştu. Eren Yalçın ve orkestrasının canlı performansıyla renklenen tören, katılanların 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı seslendirmeleri ile son buldu.

CTN Group 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda şampiyon, finalist ve üçüncü sporcular şöyle:

KADINLAR’da Master Grubu Saime Üreten, Eylem Cot, Cennet Başlama, A Grubu Pakize Büyük, Ayşe Adamhasan, Dilara Ergünay, B Grubu İlkin Köklü, İnci TTaşkın, Kübra İsanç, C Grubu Ekin Tunçer, Selin Kılıçarslan, Gamze Alınç.

ERKEKLER’de Master Grubu Onur Homurlu, Abdurrahman Gündeşlioğlu, Oğuz Uyar, A Grubu Sercan Eşme, Orhan Tuma, Sezer Banlı, B Grubu Hakan Başlama, Hakan Yardımcı, Arif Kamil Adapazarı, C Grubu Barış Sülü, Kemal Göğüsgeren, Merthan Tunay.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATDSK, kortlarında, Cumhuriyet, coşkusu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı