301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ekim 2022 - Pazartesi 22:17 Bu haber 253 kez okundu
 
ATDSK kortlarında Cumhuriyet coşkusu
ATDSK kortlarında Cumhuriyet coşkusu
SPOR Haberi


Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi

53 yıllık tarihinde Türk tenisine sayısız milli tenisçiler yetiştiren Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında cumhuriyet coşkusu yaşandı. ATDSK’nın geleneksel turnuvalarından Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası 350 tenisçinin katılımıyla yapıldı. ATDSK’nın kulüp içi turnuvalarından biri olan, üye olmayan tenisçilerin de katılabildiği turnuva 29 Eylül’de başladı. Türkiye genelinde otomotiv ve sanayi sektörüne rulman, yedek parça ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Akbal Rulman’ın sponsorluğunda yapılan turnuva, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yıldönümü olan 29 Ekim’de kupa töreniyle noktalandı. 7 kategoride 350 tenisçinin katıldığı, toplam 50 bin TL ödüllü Akbal Rulman Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda şampiyon ve finalistlere kupaları, ATDSK Genel Sekreteri Can İstif, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Boğa ve Kemal Coşkun tarafından verildi.  ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, turnuva sponsoru ve yönetim kurulu üyesi Kemal Coşkun’a plaket vererek, teşekkür etti. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında ATDSK’yı daha ileriye taşıyabilmek için yatırımları sürdüreceklerini bildiren Keskin, “Çabamız Türk Tenisi’ne yeni şampiyonlar, milli tenisçiler yetiştirmek. Ay yıldızlı bayrağımıza hizmet için varız. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Turnuvanın kategorilerine göre şampiyon ve finalist sporcuları şöyle:

KADINLAR

Master Grubu’nda Açelya Arık ve Nejla Günay, A Grubu’nda Ezgi Erzenci Akın ve Arzu Sıla Ersayoğlu, B Grubu’nda Fatma Başak Altıparmak ve Tuğba Güleç Duru.

ERKEKLER

Master Grubu’nda Erol Egin ve Ekrem Ocak, A Grubu’nda Bünyamin Atmaca ve Atilla Aktan, B Grubu’nda Alper Çakıtlı ve Orçun Yıldırım.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATDSK, kortlarında, Cumhuriyet, coşkusu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı