301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ocak 2022 - Perşembe 21:13 Bu haber 292 kez okundu
 
ATDSK başkanlığına Keskin 4’üncü kez seçildi
ATDSK başkanlığına Keskin 4’üncü kez seçildi
SPOR Haberi


Türk Tenisi İçin Yatırıma Devam

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) başkanlığına inşaat yüksek mühendisi Ali Refah Keskin 4’üncü kez seçildi.

ATDSK’nın olağan genel kurulu kulüp tesislerinde gerçekleşti. Dr. Ali Tanju Altunsu‘nun divan başkanlığını yaptığı genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde Ali Refah Keskin, bir kez daha başkanlığa getirildi. Yeni yönetimde Abdullah Özdiler As Başkan, Can İstif Genel Sekreter, Yusuf Boğa Sayman üye olurken, Tuna Girtine Işık, Alperen Pişkin, Kemal Coşkun ve Serhat Aydoğan da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar. Denetleme Kurulu Veysel Tunçil, Mustafa Gökçen ve Orçun Utlu’dan oluştu. Onur Kurulu üyeliklerine ise İlker Güner, Ali Baş, Hilal Aksöz, Sermet Soylu ve Ömer Faruk Sakarya seçildiler.

TÜRKİYE’NİN EN FAZLA LİSANSLI OYUNCUSU ATDSK’DA

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Keskin, görev yaptığı süreçte yönetim kurulunun, üyelerin desteğiyle, sponsorların katkılarıyla Türk Tenisi’ni geliştirmek, yeni tenisçiler, şampiyon raketler yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu süreçte bir yılda 5 sporcuyu birden milli takıma gönderme başarısı gösteren kulüp olmanın gururunu Adana’ya yaşattıklarını bildiren Keskin, “Türk Tenisi için, Adana’mız için çok büyük yatırımlar yaptık. Önce şehrimize ardından bölgemize, sonra da Türk milli tenisine vizyoner projeler getirdik. İtalya’daki Vavassori Tenis Akademisi’nin Kurucusu, Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) eksperlerinden Renato Vavassori’nin baş antrenörlüğünde antrenmanlarımız yapılıyor. Türkiye’de en fazla lisanslı oyuncu sayısı bizim kulübümüzde. Türkiye’nin en büyük sporcu yetiştiren akademisine sahibiz. 24 antrenör ve 5 kondisyonerimizle antrenmanlarımızı yürütüyoruz. 2’si kapalı 10 sert zemin ve 6 toprak kort olmak üzere toplam 16 kortumuzda geleceğin şampiyon raketlerini yetiştirme, Türk Tenisine hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

‘TENİSİN MERKEZİ ADANA’

Yeni dönemde yeni projeler, yeni yatırımlarla ATDSK’nın büyümeye devam edeceğini kaydeden Kekin, Adana ekonomisine tenis turizmi ile büyük katkı koyacak Ulusal Kamp Merkezi’ni (National Traning Center-NTC) kurmayı hedeflediklerini vurguladı. Keskin, “Avrupa’daki tenisçilerin kampa gireceği, antrenmanlar yapacağı, Adana’mızı da uluslararası tenis merkezine dönüştürecek olan NTC’yi kentimizde inşallah kuracağız. NTC Projesi, tenisçilerimizi Avrupa ülkelerinde üst sıralarda yer alan tenisçilerle buluşturacak. Avrupa’da sadece 5 ülkede NTC var. Gerçekleştirebilirsek bu proje, Türkiye’de ilk defa Adana’da hayat bulacak. Kentimizin değerli yöneticilerinin sağlayacağı yer tahsisiyle bu projeyi Adana’da hayata geçirmek, Adana’yı teniste merkez yapmak istiyoruz. ITF’in Avrupa tenisini büyütme hedefine paralel olarak, Asya ve Avrupa’daki tenisçileri NTC Projesi ile Adana’da buluşturacağız. Bu proje, Türk tenisçilerimizi de Avrupa’ya taşıyacak, başarılar da artacaktır” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ATDSK, başkanlığına, Keskin, 4’üncü, kez, seçildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı