301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Aralık 2021 - Cumartesi 20:16 Bu haber 298 kez okundu
 
Ata sporu güreşte olimpiyat hedefiyle sporcu yetişecek
Ata sporu güreşte olimpiyat hedefiyle sporcu yetişecek
SPOR Haberi


Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Mahmut Çelikcan, ata sporu güreş için olimpiyat hedefiyle sporcu yetiştireceklerini söyledi.

Mahmut Çelikcan, DSİ Baraj Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Yaklaşık 8 yıl güreş yaptığını belirten Çelikcan, federasyonda destek vermek için görev üstlendiğini belirtti.

Adana’nın geçmişte dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı gibi güreşçiler çıkardığını aktaran Çelikcan, daha sonra şunları söyledi:

“Onlar sadece Adana’ya değil, yurt dışında bayrağımızı dalgalandırarak ülkemize hizmet ettiler. Şimdi bize düşen onların kentimize ve ülkemize yaşattıkları gururu tekrar yaşatmak. İnşallah biz yapacağımız çalışmalarla, özellikle güreşte ve diğer sporlarda olimpiyatları hedefleyerek sporcu yetiştireceğiz. Ülkemizin bayrağını dalgalandıracak sporcular yetiştirebilirsek ne mutlu bize. Hepimizin amacı güreşi canlandırmak olmalı. Spor bizim genlerimiz de var. Güreş de ata sporumuz. Biz genlerimizden gelen sporu inşallah daha yukarılara taşıyacağız.”

Çelikcan’ın konuşmasının ardından katılımcılar da söz alarak sıkıntılarını ve önerileri dile getirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ata, sporu, güreşte, olimpiyat, hedefiyle, sporcu, yetişecek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı