301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Ağustos 2021 - Perşembe 17:59 Bu haber 242 kez okundu
 
Arabada sinema keyfine yoğun ilgi
Arabada sinema keyfine yoğun ilgi
KÜLTÜR SANAT Haberi


Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğiyle kapsamında sinemaseverleri bu kez ‘Ayla’ filmiyle buluşturdu.

Geçen hafta ülke genelinde yaşanan orman yangınları nedeniyle ara verilen "arabada sinema keyfi" ‘Ayla’ filmi ile yeniden başladı. Yüreğir Millet Bahçesinde gerçekleştirilen arabada sinema etkinliğine Adanalılar yine yoğun ilgi gösterdi. Araçlarıyla alanı dolduran sinemaseverlere belediye ekipleri patlamış mısır, çekirdek ve gazoz ikramında bulundu.

 

Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ‘Ayla’ filmi izleyiciyle buluşurken bazı sinemaseverler yanlarında getirdikleri kamp sandalyelerini açarak açık alanda film keyfi yaşadı.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Arabada sinema keyfini Adanalı çok sevdi. Her programımızda alanımız dolup taşıyor, etkinliğimiz yoğun ilgi görüyor. Bütün misafirlerimize gösterdikleri ilgi ve katılımları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yüreğir Belediyesi her Çarşamba akşamı Yüreğir Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiği Arabada Sinema Günleri etkinliğinin benzerini araba ile gelemeyen vatandaşlar için Perşembe günleri Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda ‘Minderde Sinema Keyfi’ olarak sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Arabada, sinema, keyfine, yoğun, ilgi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı