301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Aralık 2023 - Cuma 22:06 Bu haber 171 kez okundu
 
AOSB SPOR ŞENLİKLERİ PAİNTBALL TURNUVASINI SONUÇLANDI
AOSB SPOR ŞENLİKLERİ PAİNTBALL TURNUVASINI SONUÇLANDI
SPOR Haberi


Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)  Bölge Müdürlüğü’nce, bu yıl tüm yıla yayılarak gerçekleştirilen AOSB Spor Şenlikleri Kapsamındaki Paintball Turnuvası sonuçlandı.

Sporun birleştirici yönlerini ön planda tutarak, sanayiciler ve çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla gerçekleşen ve bu yıl  Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenen şenlikler kapsamında, çeşitli spor branşlarında düzenlenen turnuva çekişmeli ancak, bir o kadar da dostluk ve kardeşlik duygularıyla gerçekleşti.

Dürüstlük, kardeşlik, dostluk ve centilmenlik duygularıyla kıyasıya rekabetle geçen heyecan dolu mücadele sonucunda birincilik ödülü, başarılı performansıyla Kastamonu Entegre'nin, ikincilik ödülü Sarmak Kompresör’ün, üçüncülük ödülü ise Realteks'in oldu.

Tunuvada dereceye girenlere kupa ve hediyeleri Destek Hizmetleri Birimi Yöneticisi Feridun Kara tarafından verildi.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, AOSB Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Paintball turnuvanın katılımcısı tüm firmalara, bu unutulmaz deneyime katkıları için teşekkür ettiklerini belirtti.

Akpınar, sosyal bir Organize Sanayi Bölgesi olarak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri önemsediklerini, sanatın ve sporun birleştirici gücüne inandıklarını, bu doğrultuda etkinliklerinin çeşitlendirilerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AOSB, SPOR, ŞENLİKLERİ, PAİNTBALL, TURNUVASINI, SONUÇLANDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı