301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Temmuz 2021 - Çarşamba 21:11 Bu haber 518 kez okundu
 
Amerikalı sanatçıdan ezana saygı
Amerikalı sanatçıdan ezana saygı
MAGAZİN Haberi


Amerikalı sanatçıdan ezana saygı Amerikalı dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte gerçekleştirilen konserde ezan okununca şarkıya ara vererek, ezanın bitmesini bekledi.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 12:22 Amerikalı dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte gerçekleştirilen konserde ezan okununca şarkıya ara vererek, ezanın bitmesini bekledi.

Korona virüs nedeniyle kış konserlerini yaza taşıyan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Mimar Sinan Açık Hava Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konserde daha önce Michael Jackson ve Whitney Houston’ın vokalistliği yapan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles sahneye çıktı. Şefliğini Eray İnal’ın yaptığı konserde sahneye çıkan Della Miles, seyircileri Türkçe ’Hoş geldiniz’ diyerek selamladı.

Son dönem popüler şarkıları senfoni ile harmanlayarak seslendiren Miles, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Ünlü şarkıcı, konserde ezan okununca şarkıya ara vererek ezanın bitmesini bekledi. Sanatseverler ise bu durum karşısında Miles’i alkışladı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Amerikalı, sanatçıdan, ezana, saygı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı