301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Ağustos 2022 - Pazar 22:51 Bu haber 255 kez okundu
 
Ameliyathaneden Ağrı Dağı zirvesine
Ameliyathaneden Ağrı Dağı zirvesine
SPOR Haberi


​​​​​​​Adana'da ameliyat hemşiresi olan Nurten Turan, 5 bin 137 rakımlı Ağrı Dağı'nın zirvesine çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı. Ağrı Dağı'nın zirvesinde Türk bayrağını dalgalandıran hemşire Nurten Turan, en büyük arzusunun insanların doğayla iç içe yaşayarak onu koruması olduğunu belirtti.

Seyhan Devlet Hastanesi Doğa Sporları Kulübü, Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanış yapan hemşire Nurten Turan'a hastane bahçesinde düzenlenen törenle plaket takdim etti. Nurten Turan, alaylı olarak başladığı dağcılığın bir aşka dönüştüğünü ifade ederek, "İş stresimi attığım, kendimi eğittiğim, olgunlaştırdığım, terbiye ettiğim muhteşem bir spor. Dağcılık hiç kimseye gösteri yapmadığım, kendimle baş başa olduğum, ruhumdaki acı, öfke ve şefkatleri tamir ettiğim harika bir spor. Benim için anlamı çok büyük. Her zirveye ulaştığımda, rüzgarın sesini dinlediğimde, bir kuşun süzülüşünü izlediğimde, bayrağımızı dalgalandırıp ‘başardım’ diye kendi kendime mırıldandığımda içimde tarifsiz bir huzur ve kocaman mutluluk hissediyorum" dedi.

  İnsanların doğayla iç içe yaşayarak onu korumasının en büyük arzusu olduğunu ifade eden Turan, "Bir dileğim ise bu başarımın birilerine feyz olup, tutkularının peşinden gitmelerini sağlamış olmaktır" diye konuştu.                  

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ameliyathaneden, Ağrı, Dağı, zirvesine, , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı