301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Ekim 2021 - Perşembe 21:06 Bu haber 315 kez okundu
 
Ali Babacan Adana'daydı
Ali Babacan Adana'daydı
SİYASET Haberi


Kalabalık partililerle birlikte açılış yapmak için Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Adana'ya geldi. Partisinin Adana'daki bazı ilçe binalarının açılış gerçekleştirerek, halkın içine karışarak esnaf ziyaretlerinde bulundu ve sorun dinledi. 
Ali Babacan, Partisinin İmamoğlu ve Kozan ilçe binalarının açılış töreninde partililerle bir araya geldi. Kozan'a giderken sık sık partililer tarafından yolu kesildi. 

Her iki ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Babacan, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Partisinin Kozan ilçe binası açılışında konuşan Babacan, DEVA Partisi olarak her konuda eylem planları hazırladıklarını söyledi.

Babacan, daha önce açıkladıkları tarım eylem planına vurgu yaparak, "Buradan Çukurovalı tüm vatandaşlarıma sesleniyorum bu yaz sizlerle birlikte açıkladığımız tarım eylem planımızda önümüze koyduğumuz hedeflerin hepsini inşallah vatandaşlarımız bize o desteği ehliyeti salahiyeti verdiğinde uygulayacağız." dedi.

Tarımda yerli üretime önem verdiklerini belirten Babacan, şöyle devam etti:

"Tarımsal girdilerde dışa bağımlılığı azaltacağız. Üretim maliyetini kontrol altında tutmak amacıyla zamanında yaptığımız gibi döviz kurlarında istikrarı sağlayacağız. Döviz kuru bu memlekette her türlü maliyetin ana sebebidir. Biz tarım ve eylem planımızda söz verdik, yerli gübre sanayinde atılımı yapacağız. Kimyasal gübrenin yanında asıl ihtiyacımız olan organik gübre üretiminin teşvikini vereceğiz. Özellikle BOTAŞ'ın imkanlarını kullanarak gübre sanayinin ham maddesini uygun koşul ve fiyatlarda temin edeceğiz. Başta linyit olmak üzere kendi yerli kaynaklarımızı kullanarak yerli gübre üretimini arttırmak için de her türlü teşviki desteği vereceğiz."

Babacan konuşmasının ardından, beraberindekilerle birlikte Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a da makamında ziyarette bulundu. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan kooperatiften getirdiği yöresel ürünleri tek tek anlatarak tanıtımını yaptı. Başkan Özgan ayrıca resim sergisinde tarihi, kültürel  konular hakkında bilgiler verdi. Babacan, buradan sonra ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Babacan, konuşmalarının ardından Kozan Belediyesi ve Kozan Kalesi'ni ziyaret etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ali, Babacan, Adana'daydı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı