301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 22:46 Bu haber 428 kez okundu
 
Akay, “ İşinizi severek yapmanız sizi başarıya taşıyacaktır”
Akay, “ İşinizi severek yapmanız sizi başarıya taşıyacaktır”
SPOR Haberi


Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana birincisi olan Seyhan Belediyespor Kulübü genç kız ve genç erkek voleybol takımları ile bir araya geldi. Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen şampiyonluk yemeğine sporcu aileleri de büyük bir ilgi gösterdi.

“ÇALIŞMADAN BAŞARI YAKALANILMAZ”

Şampiyon takımları tebrik eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Temel düşüncemiz sporcu yetiştirmek ve spor yapan kişi sayısını arttırmak. Günümüz dünyasının en büyük sıkıntılarından bir tanesi toplumsallaşamamak ve bir takım kötü alışkanlıklara sahip olmak. Bu durumlar toplumsal yapımızı çok ciddi anlamda sıkıntıya düşürmekte. Amatör dediğimiz kavramın bile büyük bir özelliği var. Yaptığımız işi severek yaparsak bunu daha ileri noktalara taşıma şansı yakalarız.   İçlerinizden birileri bu spor sayesinde belirli maddi kaynaklara ve statülere kavuşacaktır. Çalışmadan başarıyı yakalama şansı yoktur. Bunu sağladığımız vakit gençlerimizi toplumsallaştırıp, kötü alışkanlıklardan korumuş oluruz” dedi.

 

BAŞKAN AKAY SPORCU AİLELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Sporcu velilerimize de teşekkür ediyorum. Geçmiş zamanlarda aileler çocuklarını spora yönelmeleri konusunda sıkıntı yaşatırdı. Bu dönemde ise ailelerin çocuklarını spora teşvik anlamında göstermiş olduğu hassasiyet bizleri son derece memnun etmektedir. Bu anlamda her zaman velilerimizle diyaloglar halinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.”

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Yemek ve ödül töreni sonrası Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, şampiyon takımın hocaları, sporcuları ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Veliler, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi açısından düzenlenen etkinlik ve spora verdiği destekten dolayı Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Akay,, “, İşinizi, severek, yapmanız, sizi, başarıya, taşıyacaktır”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı