301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ağustos 2022 - Perşembe 22:58 Bu haber 281 kez okundu
 
AKAY, “ AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZE DESTEK ŞART”
AKAY, “ AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZE DESTEK ŞART”
SPOR Haberi


ASKF’DEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ...BAŞKAN AKAY ” DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK ”

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim Kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

AKAY, “ AMATÖRLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve “Amatörler bizim için çok önemli” diyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Amatör spora destek konusunda federasyonumuz ile koordineli bir şekilde hareket etmekteyiz. Profesyonelliğin altyapısı olan amatörlerimizin daha iyi konumlara gelebilmesi ve başarılı sporcular yetiştirmesi için desteklenmesi gerekiyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana desteğimizi esirgemedik bundan sonra da esirgemeyeceğiz. Yeni sezonda kulüplerimize  centilmenlik çerçevesinde bir sezon geçirmeleri dileğiyle başarılar diliyorum” dedi.

 

BOZAN, “ GEÇTİĞİMİZ SEZON ULAŞIM SIKINTISI ÇEKİLMEDİ ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a bugüne kadar amatör spor için bulundukları hiçbir talebi geri çevirmemesinden dolayı teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan, “ Geçtiğimiz sezon yapılan nakdi desteğin yanı sıra özellikle de ulaşım konusunda  Seyhan Belediyemiz kulüplerimize büyük destek verdi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda da desteğini esirgemeyeceğinden endişemiz yok” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AKAY,, “, AMATÖR, SPOR, KULÜPLERİMİZE, DESTEK, ŞART”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı